Spring til indhold
Nyhed

Fælles fynsk iværksættermesse

04-10-2010
 Iværksætteri er afgørende for at skabe vækst og udvikling på Fyn. På den store iværksættermesse i uge 46 sættes der massivt spot på øens iværksættere og deres gode idéer.

Det er Østfyns Erhvervsråd, Erhvervskontoret i Svendborg, Nordfyn Erhverv, Udviklingsrådet i Assens, Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd samt Udvikling Odense, der er gået sammen om at markere den internationale iværksætteruge. Dermed bygges der videre på iværksættermessen, som siden 2007 er blevet afholdt for byens iværksættere på Stjerneskibet i Odense.


Iværksættermessen har de foregående år været en succes, og det nye samarbejde forstærker messens potentiale yderligere. Derfor hilser iværksætterkonsulent Randi Trabjerg fra Udvikling Odense – Erhvervsservice det nye samarbejde velkomment:

- Med samarbejdet får vi mulighed for at udbrede kendskabet til messen til hele Fyn. Vi skaber kontakt til en større kreds af interessante virksomheder og talentfulde iværksættere, og dermed får vi skabt en endnu mere spændende messe. Vi ved, at der er mange talentfulde iværksættere på øen, så vi er glade for at kunne invitere både deltagere og gæster fra fem andre fynske kommuner, siger Randi Trabjerg.

Første del af dagen består af en iværksættermesse med 50 stande, hvor iværksættere fra de seks kommuner er repræsenterede. Kravet er, at iværksætteren skal have adresse i en af kommunerne og at virksomheden er mindre end 3 år gammel.

Ud over værdien i at få vist sit produkt til en bred skare af mennesker, er der også en helt konkret præmie at dyste om for deltagerne. Den bedste stand vinder en markedsføringskampagne fra Fynske Medier til en værdi af kr. 40.000 – en præmie, som de fleste nystartede virksomheder vil have stor glæde af.

Dagen rundes af med et oplæg fra en fynsk iværksætter, som vil fortælle sin historie og øse ud af sin erfaring til gavn for både de nystartede såvel som etablerede virksomheder. Som en ekstra gave til udstillerne sponserer Væksthus Syddanmark en workshop for dem med Ole Bach Andersen, som er ekspert i sociale medier og deres forretningsmæssige anvendelse.

Iværksætterdagen er et internationalt koncept. Sidste år deltog 7,5 millioner mennesker i 32.000 arrangementer i 88 lande. Danmark deltager for tredje gang.