Spring til indhold
Nyhed

Fokus på den fælles fynske fremtid

08-10-2010
Konferencen, som skal være med til at sætte retningen for det fælles fynske samarbejde, er åben for alle med interesse i og mulighed for at påvirke udviklingen på Fyn – både fynske virksomheder, politikere og embedsmænd samt repræsentanter fra erhvervs- og turismeorganisationerne.

Konferencen giver et fælles overblik over initiativer, projekter og vigtige fynske dagsordener. Et væsentligt tema er, hvordan vi bedst muligt udnytter de potentialer, der findes på Fyn, til at skabe større vækst og udvikling.


Konferencen finder sted mandag den 11. oktober fra klokken 15-18 på Hotel Nyborg Strand.

Arrangementet er blevet til med opbakning fra de fynske erhvervsorganisationer og arbejdsmarkeds parter.


Program:

Velkomst ved ordstyrer Per Westergård, chefredaktør på Fyens Stiftstidende.

Henrik Dahl, sociolog og forfatter, om de nationale og globale ontekster, som Fyn er en del af - og bud muligheder og udfordringer.

Carsten Hjorth Jensen, Vice President Manufacturing hos PronovaBioPharma, fra Kalundborg præsenterer et eksternt blik på, hvad der skal til for at skabe et attraktivt erhvervsområde.

Clas Nylansted Andersen, formand for DI Fyn, giver på vegne af det fynske erhvervsliv bud på de vigtige fælles fynske dagsordener, som skal løftes

Henrik Lehmann Andersen, direktør I Odense Zoo, sætter fokus på de strategiske muligheder, Fyn har på turismeområdet.

Jørgen Clausen, stadsdirektør i Odense Kommune, om de store udfordringer omkring infrastruktur, som et samlet Fyn står overfor.

Paneldebat med de fynske borgmestre og oplægsholderne.