Spring til indhold
Nyhed

Business Fyn og Syddansk Turisme vil styrke markedsføringen af Fyn som turistmål

08-11-2010

- Vi har lyttet til turisterhvervets bekymring for en fælles fynsk organisering på turismeområdet. For at imødekomme spekulationer og utryghed er detderfor vigtigt at melde ud, hvordan markedsføringen af Fyn organiseres i en fælles organisation. Det vil fortsat være Syddansk Turisme, der er udførende aktør i forhold til markedsføringen af Fyn, siger udviklingsdirektør i Udvikling Odense Janus Krarup.

I dag betaler hver kommune til Syddansk Turisme hver for sig. I en fælles fynsk organisering vil Fyn være én fælles kunde hos Syddansk Turisme.

Udviklingsdirektør Janus Krarup uddyber:- Hermed får vi mulighed for at stille skarpe krav til Syddansk Turisme om at levere markedsføring af høj kvalitet og sætte yderligere fokus på at nå gode resultater, nemlig at tiltrække og fastholde turister til øen.

Formanden for Syddansk Turisme, Jack Nielsen fra H.C. Andersen Hotel glæder sig over udmeldingen:

- Syddansk Turisme vil fremadrettet fokusere mere entydigt på markedsføring af de

fire destinationer i regionen. Jeg glæder mig over udmeldingen og ser frem til at samarbejde med den nye organisation om at gøre øen til en mere attraktiv destination.


Direktør Tom Pelle fra Hotel Svendborg er også glad for udmeldingen.- Jeg vil ikke lægge skjul på, at samarbejdsfladen mellem den kommende fynske organisation og Syddansk Turisme ikke har stået lysende klart. Jeg hilser den nye melding velkommen og ser frem til at servicere flere turister i fremtiden.

For yderligere information:

Udviklingsdirektør Janus Krarup, Udvikling Odense, tlf. 2138 6551

Pressekontakt Katrine Krebs, Udvikling Odense, tlf. 5177 7466