Spring til indhold
Nyhed

Duné byder nye studerende velkommen

01-09-2010

Duné byder nye studerende velkommen

2. september inviterer studiebyen Odense til studiestartfest.1000 vis af nye studerende skal i gang med at studere i Odense og det fejer vi vanen tro med et brag af en gratis koncert.

I 2009 trak VETO ca. 3.000 publikummer, da Studiestartsfesten for første gang blev afholdt hos Albani. Med Dúné som årets hovednavn er der lagt op til en koncert på mindst samme niveau, når Albani igen lægger rammerne til Studiestartsfest torsdag den 2. september.

Det er få danske bands, der leverer så meget energi på scenen, som du vil opleve fra de unge musikere fra Skive. Ud fra hvad de har vist på årets festivaler, kan du glæde dig til en højenergisk og elektrisk stemning.

Bandets musiske kvaliteter taler for sig selv. For eksempel har de allerede opnået nogle af de fineste udmærkelser i Danmark: P3 Guld, Gaffa Prisen og Danish Music Awards' Årets nye navn, Årets Gruppe og Årets Rockalbum.

Support-bandet til Studiestartsfesten bliver de lokale drenge fra rockbandet Avalyn, som sidste år blandt andet modtog prisen som Årets Fynske Rockfund. De vil med garanti få fyret godt op under festen.

Program


18.00 DJ
19.00 Avalyn
19.45 Ramin Royal & Kaaliyah / Stunt Magic

20.30 DJ

20:45 Anker Boye byder velkommen

21.00 Kung Fu show med de superseje Shaolin munke

21.15 Changeover / DJ

21.30 Duné

23.00 Festen slutter, afterparty i StudenterhusetStudiestartsfesten er et samarbejde mellem Studiebyen Odense, Albani og Studenterhus Odense.