Spring til indhold
Nyhed

Dobbeltkoncert i Vollsmose Kulturhus med to spændende reggae bands

11-10-2010

Der bliver helt sikkert gang i danseskoene, når Vollsmose Kulturhus blænder op for et brag af en dobbelt reggae-koncert lørdag den 16. oktober 2010, kl. 19:30.
 

Entréen er kun 40 kroner, og for dette beskedne beløb kan man feste til kl. 22:00 i selskab med to meget spændende reggae-bands, nemlig Voodoom og Ding Dong Tromme.

Voodoom, der tager afsæt i roots reggae og blander musikformen godt op med dub, dancehall og ska, er blevet meget rost for deres koncerter og deres veludførte musik med de gyngende beats.


For eksempel gav musiktidsskriftet Gaffa sidste år Voodoom seks ud af seks stjerner for Voodooms live-optræden og skrev blandt andet "… de kommer langt ud over scenen."

I januar 2009 blev et udvalg af Voodooms musik kåret som ”Månedens Demo” i Gaffa, der gav fem ud af seks stjerner, og for eksempel disse ord med på vejen: ” De kan genren! Og formår at få de ret forskellige undergenrer af reggae ind i et homogent lydbillede, der ikke plumper i fælderne på noget tidspunkt.”
 

Voodoom har både en kvindelig og en mandlig sanger i front. Tilmed synger de på både dansk, engelsk, svensk og spansk, og tekstuniverset spænder vidt: Fra tekster om krig, revolution og fattigdom til kærlighed, og alt leveres med stor lidenskab.
 

Som et sandt reggae band leverer Voodoom deres vuggende, dansevenlige rebel-musik med masser af positive vibrationer krydret med politiske budskaber.

Voodoom består af habile musikere, som tidligere har sat deres aftryk i banebrydende bands som Skalar, Gny og ikke mindst i Natasjas backing band Ragga Pack.
 

Voodoom er: Sang: Claudia 'Mambe MC' Rodriguez og Lars 'Red Rebel' Søgård. Guitar: Jonas Petersen og Morten Riiskjær. Tangenter: Lasse Olufson. Trommer: Lars Lethin. Bas: Jacob Nøhr Schubart.

Ding Dong Tromme er et up-and-coming reggae orkester med en rock- og blues-vinkel på reggae-musikken.
 

Ding Dong Tromme går på scenen med budskaber om kærlighed, fred, optimisme og om at nyde friheden.

Bandet er velsmurt og fyldt med masser af rytme og energi, der kommer til udtryk i deres mange ørehængere. Jo mere publikum deltager i reggae-festen, desto mere energi og kreativitet slipper bandet løs på scenen.
 

Koncerterne kan i samspil med publikum nå helt nye højder, når bandet disker op med deres swingende, melodiske musik.
 

Musikerne hylder den tunge bas, den legende guitar, den veloplagte sax, de sprøde trommer, det hullede elektriker-rør, den insisterende vokal, tekster med både stor alvor og masser af humor og sidst - men ikke mindst - orkesterets helt egen og pæredanske ding dong tromme.
 

Ding Dong Tromme er: Steen Bech: Vokal og guitar. Jens Martinsen: Guitar. Søren Bekker: Bas. Mikkel Villadsen: Trommer. Jacob Lund: Saxofon og elektriker-rør.
 

Der er dansegaranti hele aftenen.

Yderligere information:

Peter Widmer
Kommunikations- og kulturmedarbejder
Vollsmose Kulturhus
Vollsmose Allé 14, postboks 48
5240 Odense NØ

Tlf.: Direkte: 6375 0882
Mail to: pawi@odense.dk