Spring til indhold
Nyhed

DM i teatersport er afgjort

14-12-2010

Den Københavnske gruppe ”Alt på et bræt” løb med sejren til DM i teatersport på Magasinet i Odense.
 
Der var i den grad tempo på, da danmarksmesterskaberne i teatersport for tredje gang løb af stablen. Seks hold var repræsenteret, og der blev kæmpet bravt om den præstigefyldte titel. De forsvarende mestre fra Odense ”De klaustrofobiske kosmonauter” mødte de erfarne herrer fra ”Alt på et bræt” i finalen, og det var bestemt marginaler, der afgjorde det sidste slag.
 
Vinderen blev kåret af et højlydt begejstret publikum og et dommerpanel bestående af fra øst – journalist Vagn Olsen, fra Fyn, skuespiller og sanger André Lundemann og fra vest journalist Bent Falbert. Dommerne havde hver 25% af stemmerne, mens de sidste 25% blev afgjort af de over 300 publikummer.
 
Det udsolgte Magasin var på kogepunktet, og arrangørens lattergaranti blev indfriet på fineste vis. Det var stor tilfredshed fra både arrangører, publikum og spillere.
 
Medarrangør og aftenens vært, Morten Givskud udtaler:
”Det var en forrygende aften, som i den grad levede op til vores forventninger. Magasinet er en helt fantastisk ramme, og publikums begejstring var jo ikke til at tage fejl af, så vi glæder os allerede til næste år, hvor vi helt sikkert gentager succesen!”
 
Danmarksmestrene i teatersport 2010 ”Alt på et bræt” har eksisteret siden 1989 og er en improteatergruppe hvis medlemmer består af professionelle skuespiller, der i deres fritid mødes og dyrker deres interesse for improteater.

DM i teatersport 2010 var arrangeret af Teaterfabrikken og Kulturmaskinen