Spring til indhold
Nyhed

Center modtager årets Beredskabspris

12-01-2010
Tarup Center modtager årets Beredskabspris

Odense Kommunes Beredskabspris blev i år tildelt Tarup Center, Rugvang 36, Odense for den ekstraordinære indsats, som er udøvet på forebyggelsesområdet i år 2009.

Udmærkelsen gives årligt til et firma eller en virksomhed i Odense Kommune, der på særlig vis har udvist kompetence og forståelse for betydningen af brandforebyggelse og beredskab. Prisen blev overrakt af Borgmester Anker Boye ved Odense Brandvæsens nytårsparole lørdag den 9. januar 2010.

Tarup Centeret har gennem flere år været aktiv på det brandforebyggende område. I 2009 har centeret udarbejdet og implementeret en beredskabsplan, som giver medarbejderne i de enkelte butikker viden om, hvilke opgaver de har, såfremt uheldet skulle være ude. Det giver både tryghed for medarbejderne og for centrets kunder i uheldssituationer.

Tarup Centeret har herudover fået moderniseret centerets varslingsanlæg og tilgodeser dermed sikkerheden for centrets mange besøgende gæster.

Alt i alt gør Tarup Centeret en stor indsats for at øge sikkerheden på alle områder.

”Prisen blev desværre ikke uddelt i 2008, idet ingen var værdig til at modtage den. Derfor glæder det os ekstra meget at kunne tildele den til en virksomhed i 2009, som på særlig vis har udvist kompetence og forståelse for betydningen af brandforebyggelse” udtaler Beredskabschef Mogens Bjerregaard.


Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Beredskabsinspektør Mads Dalgaard, Odense Brandvæsen på tlf. 65511827 eller mobil 23623945.