Spring til indhold
Nyhed

Audition i Kulturskolen Lille Knud

24-09-2010

​Kulturskolen Lille Knud i Vollsmose inviterer til audition på årets musical.

 

Tid til audition

Kulturskolen Lille Knud inviterer musik- og teaterglade børn og unge (4.-7.klasse) til audition torsdag den 7. oktober 2010 på H. C. Andersen Skolen, Tjørnehaven 175, 5240 Odense NØ kl. 14.30. Audition er åben for alle børn, uanset hvor i Odense man bor.

I insekternes verden

Årets musical-forestilling hedder ”2 bi or not”, og den handler om en masse insekter; om liv og død, intriger og kærlighed. Det bliver både sjovt og spændende. Forestillingens ramme og musikken er skrevet af Kulturskolens personale, men de kommende elever i Kulturskolen skal være til at skabe forestillingen sammen med personalet. Til audition synger vi nogle sange og laver dramaøvelser sammen med instruktør Rasmus Skovmand og sanglærer Jette Holk Hansen.

Kulturskolen Lille Knud

Kulturskolen Lille Knud er et musikalsk teaterprojekt under Odense Musikskole for børn og unge fra 4. til og med 7. klasse. Vi øver hver torsdag fra kl. 14.30-17 på H.C. Andersen Skolen fra oktober til april.  Det koster kun 100,- kr. at være med. Vi samarbejder med H.C. Andersen Skolen, Seden Skole, Risingskolen, Abildgårdskolen og Humlehaveskolen, men alle interesserede fra 4. - 7. klasse kan deltage i Kulturskolen Lille Knud.

Yderligere informationer

Læs mere på www.odensemusikskole.dk eller kontakt koordinator Pernille Holmskov på tlf. 30627949