Spring til indhold
Nyhed

Vitale toner udstillingsfinissage

06-01-2009

Sidste udstillingsdag med LIVSLYST på Fyns Kunstmuseum markeres med en koncert med sopran Sine Bundgaard


Søndag den 11. januar kl. 14.00 - 15.00


Afslutningen på udstillingen "Livslyst. Sundhed – Skønhed – Styrke i dansk kunst 1890-1940" på Fyns Kunstmuseum markeres med en udsøgt koncert med den danske sopran Sine Bundgaard og pianist Søren Rastogi.


Sine Bundgaard har studeret på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Operaakademiet og debuterede i 1999 som Barbarina i Figaros bryllup ved Den Kgl. Opera. Siden hen har hun markeret sig som en af Skandinaviens førende lyriske sopraner og medvirket både i en lang række store operaforestillinger og i liedkoncerter i ind- og udland.


Koncerten på Fyns Kunstmuseum byder på et spændende program med sange af Frederick Delius, Edvard Grieg, Carl Nielsen og Alexander von Zemlinsky, som giver museets gæster mulighed for at opleve musik, der er skrevet i samme periode som særudstillingens værker er blevet skabt.


Sine Bundgaard er desuden aktuel med cd-udgivelsen Sange af J.P. Jacobsen, indspillet af Musica Ficta og dirigeret af Bo Holten, hvor en del af sangene fortolkes af solister som Sune Hjerrild, Sine Bundgaard, Ole Jegindø Norup, Malene Nordtorp og Niels Thåstrup.


Efter koncerten vil museet byde på et glas vin.


Se hele programmet på Mussets hjemmeside


Entré: 80 kr. (incl. billet til særudstillingen på Fyns Kunstmuseum).


Støttet af Odense Kommune, Kultur.


Fyns Kunstmuseum

Jernbanegade 13

5000 Odense C

Åbent tirsdag - søndag kl. 10.00 - 16.00


Yderligere information fås ved henvendelse til museumsinpektør Gertrud Hvidberg-Hansen på tlf.6551 4642.

Fri entre på Fyns Kunstmuseum den 13. januar - 5. februar 2009

Der er fri entre til Fyns Kunstmuseum fra den 13. januar til den 5. februar. pga. forberedelser til nye særudstillinger og dele af museet derfor vil være lukket for publikum. Den 6. februar åbner særudstilling med Agnes Slott-Møller og fra den 28. februar vises kromosom XX - en udstilling fra egen samling med kvindelige kunstnere.