Spring til indhold
Nyhed

Toppen af dansk rap gæster Kongens Have

31-07-2009

Niarn og Clemens runder åretsTorsdagskoncerter af - Nigash Ali er fornemt support.


To af Danmarks absolutte mest hotte og populære rappere, Niarn og MC Clemens vil den 6. august vise odenseanerne, hvorfor de hitter.


Niarn
Sammenspillet med den gamle rap/metal legende Jonny Haefty (kendt for sit sublime vokal arbejde i bandet Geronimo) satte for alvor gang i karrieren for Niarn tilbage i 1999. Sammen lavede de den nu legendariske turne "Hængerøv & Håndtegn Tour", hvilket for alvor kickstartede Niars karrierre.
Niarn er i år album-aktuel med Rød Aalborg og er kendt for at præstere et super scene-show. Læs mere om Niarn.


Clemens
Absolut allerede en levende legende her i Danmark med sine utallige bidrag til udvikling af rap-musikken. En anseelig mængde musikudgivelser er kronet med flere hitliste-placeringer samt modtagelsen af priser, foruden MC Clemens har haft både sin skuespiller- og dramatikerdebut. MC Clemens skrev således samtlige sangtekster til Musicalen Matador i 2007. Udkom med album i 2008 - Det Fortabte Album. Læs mere om Clemens.

Support: Negash Ali
Han er blevet sammenlignet med nogle af hiphopscenens giganter. I marts måned udsendte Majors-rapperen Negash Ali sit debutalbum 'Asmarino' - en titel der refererer til hans tilknytning til Eritrea og hovedstaden Asmaro. En klart "coming man" i dansk hiphop. Læs mere om Negash Ali.


Yderligere informationer
Allan Norman, By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune, tlf. 65512812 / 21372767, anr@odense.dk