Spring til indhold
Nyhed

To danskere i knock out-finalen lørdag

25-08-2009

De danske hold kunne desværre ikke blande sig i toppen ved VM i minigolf. I den individuelle konkurrence sørger to dygtige landmænd dog for, at der kan kippes med Dannebrog i lørdagens knock out finale. Den ene med fynsk blod i årene.

Holdkonkurrencen ved VM i minigolf i Arena Fyn blev afsluttet fredag aften, og vinderen blev som ventet Sverige både på herre- og damesiden. Der var lidt mere kamp om de næste pladser.

Hos herrerne endte Tyskland med at slå Østrig skarpt forfulgt af Schweiz. Hos damerne var det til gengæld Østrig, der løb med sølvmedaljerne for næsen af tyskerne, og igen måtte Schweiz nøjes med den ærgerlige placering lige akkurat nedenfor medaljeskamlen.

For både de danske herrer og damer endte det med en 7. plads i holdkonkurrencen, hvilket var tilfredsstillende ifølge den danske landstræner Christian Maglemose.

Landtræneren fandt dog anledning til at fremhæve særligt to spillere. Fynske Inger Neye og Allan Schwab fra Ålborg, der begge er gået videre i den individuelle konkurrence, som afsluttes med knock out-finaler lørdag.

Det er de 32 bedste herrer og de 16 bedste damer, som får chancen knock-finalerne, som afvikles i Arena Fyn fra kl. 8.00. Herefter er der minigolf i verdensklasse hele eftermiddagen og først kl. 18.00 forventes det, at rådmand Jane Jegind kan overrække medaljer til de nykårede individuelle verdensmestre.