Spring til indhold
Nyhed

THE RIVER PHOENIX is ROCKIN' Kansas City 24. april

15-04-2009

Fredag den 24. april byder Kansas City på en god gang rock musik fra tre bands på kanten af gennembrud. Tre gange rock, som rock skal være, LIVE!


THE RIVER PHOENIX

har med deres flotte debutplade "Ritual" vist, at blot fordi man kommer fra Bornholm, så er det ikke ensbetydende med, at man ikke kan spille rock, der når udover landets grænser.

Singlen "I'm USA, You're Canada" har fået rigtig gode anmeldelser, det engelske musikblad Rock Sounds priser THE RIVER PHOENIX med ord som "eksplosivt intuitivt" og "særegent dynamisk".

"An album that boasts killer tracks and disposable ditties, The River Phoenix could just take off if I'm USA, You're Canada gets decent airplay." BBC


THE RIVER PHOENIX har på trods af deres unge alder spillet sammen i 10 år og dette lange samarbejde skinner igennem i deres musik, der er gennemarbejdet, ærlig rockmusik, der på trods af lækker album lyd, bedst opleves live!


LILY ELECTRIC

har på meget kort tid fået placeret dem selv på grænsen til et stort gennembrud, ikke kun i Danmark, men i hele Europa. Det nye album "You´re in the painting you saw" blev udgivet i Danmark i marts 2008 og høstede stor ros blandt anmelderne.

"Anmelder er vild med blæret ungt rockband" - 5 af 6 hjerter" Forfriskende anderledes og kalejdoskopisk rockmusik... Lily Electrics debutalbum er blæret gennemarbejdet og balancerer elegant mellem det genkendelige og det overraskende." Politiken


"Dynamisk og charmerende dansk artrock-debut" - 5 af 6 stjerner "Fra Berlin åbner danske Lily Electric op med stil fra første toneklang... Den sprøde guitarlyd på Don’t Change The Suit When It’s You op imod den nonchalante vokal giver en fin klang af Blur ano Leisure, hvilket på ingen måde er en skidt ting, når man nu med stolthed påtager sig stemplet artrock......et af de mest elegant krukkede og sofistikerede danske album i lang tid." GAFFA

"Boom shakalaka, I ain't your mamma" - med cojones på størrelse med Eagles of Death Metal og Pete Doherty tilsammen, er den 18-årige knægt GUSTAV FOSS et lysende talent på en alt for indadvendt dansk musik scene.

Hvad enten du kalder det dancerock, postpunk eller indie, så er det ikke til at benægte at Gustav Foss kan skrive nogen utroligt ørefængende sange.

Når man kombinerer dette med en attitude, gejst og flabethed som kun en teenager med kroppen fuld af hormoner kan præstere, så får man en musiker som man ellers skal lede længe efter.


Det bliver en aften med tre rigtig fede rockbands, så kom og fyr den af!


Entré: 60,- kun dørsalg

Dørene åbner kl. 20.00