Spring til indhold
Nyhed

Teaterhuset vil emme af østrogen

02-02-2009

Hvad har en chef fra Byggesag i Odense Kommune til fælles med en leder fra alkoholbehandlingen?
Udover at de begge arbejder på Fyns største arbejdsplads, deltager de onsdag den 4. februar i et helt særligt arrangement for kvindelige ledere og medarbejdere, som sætter fokus på leg.

Kvinderne er inviteret til at opleve Odense Internationale Musikteater nye stykke SESE - l’ets play - something else with someone else, der handler om, hvordan kvinder leger. Fem kvindelige kunstnere har overtaget scenen og skabt en forestilling om leg set ud fra kvinders synsvinkel.


Det er før hørt, at mænd er gode til at holde fast i deres indre legebarn ved at arrangere skiferier, golfture og foreninger med særlige optagelsesritualer. Men hvordan er det lige, kvinder leger? Og hvordan kan chefen gøre hverdagen mere legende for sine medarbejdere?


Forhåbentlig får de 170 deltagere inspiration til at svare på disse spørgsmål den 4. februar, hvor man (næsten) kun vil finde kvinder i Teaterhuset.


Arrangementet er først og fremmest en anderledes måde at skabe netværk på tværs i kommunen, og vi håber, at de kvindelige ledere og deres kolleger får rigtig meget inspiration til at tænke det kreative og anderledes ind i hverdagen, siger Anita Skoven Jensen kommunikationskonsulent.


Der vil være optakt til stykket v. teaterleder Anders Nyborg og v. direktør i Magasin Odense Astrid Nielsen.


For spørgsmål kontakt: Kommunikationskonsulent Anita Skoven Jensen tlf.: 65 51 10 13