Spring til indhold
Nyhed

Spot på Odenses iværksættere

13-11-2009
Odense er Årets Iværksætterby 2009. Det skyldes i høj grad, de mange dygtige iværksættere, som byen er rig på. Den 16. november er der derfor igen spotlight på byens ildsjæle og entreprenører, når Erhvervsservice Odense inviterer til iværkssættermesse.

Traditionen tro tilbyder Erhvervsservice Odense byens iværksættere en gratis stand, og der er i alt blevet plads til 40 virksomheder. Det er tredje gang, at messen afvikles, og de foregående år har besøgstallene været imponerende. Igen i år forventes et stort publikum at lægge vejen forbi:
- Messen præsenterer en lang række spændende og meget forskellige virksomheder, så der er virkelig noget at komme efter. Det er en unik mulighed for at tage pulsen på det Odenseanske iværksættermiljø: Hvad rør sig og i hvilke brancher, fortæller projektleder Randi Trabjerg fra Erhvervsservice Odense.

Konkurrence om bedste virksomhedspræsentation
De 40 deltagende virksomheder dyster samtidig om, hvem der har den bedste virksomhedspræsentation. Virksomhederne bedømmes ud fra tre kriterier: Standens udtryk, markedsføringsmateriale og mundtlig præsentation
Det er en jury bestående af Christian Majgaard, Majgaard Branding A/S, Lisbeth Erholm Olsen, Andersen & Blæsbjerg Reklamebureau A/S og Erhvervsservicechef Kim Ulrik Larsen, der vurderer virksomhederne. Borgmester Jan Boye overrækker 1. præmien, som er en gratis markedsføringskampagne.

På tur i Stjerneskibet
Iværksættermessen afholdes hos Stjerneskibet. Derfor er der naturligvis også åbent hus hos alle innovationshusets virksomheder.

På 2. sal vil der være café, hvor der er mulighed for mad, drikke, netværk og inspirerende snakke om iværksætteri. I caféen vil der desuden være levende musik med to af Odenses mest velrenommerede jazzmusikere, saxofonisten Hans Mydtskov og guitaristen Morten Nordal.

Iværksættermessen er en del af den nationale iværksætter uge. Ligesom de foregående år er uge 47 udnævnt til national iværksætteruge - eller Global Entrepreneurship Week. Landets fem regionale væksthuse afholder en række arrangementer, som du kan læse om på uge47.dk.

Tid og sted :
16. november kl. 12.00-16.00, Stjerneskibet, Havnegade 29, 5000 Odense C
Yderligere oplysninger:
Projektleder og iværksætterkonsulent Randi Trabjerg, tlf. 66 12 61 21 / 20 51 70 85, e-mail: rt@odense.dk.