Spring til indhold
Nyhed

Søs Fenger indleder rækken af torsdagskoncerter

03-07-2009
Torsdag den 9. juli kl. 19.00 går det løs
 Søs Fenger
Søs Fenger indleder rækken af torsdagskoncerter

- i Kongens Have, med super support band – Lisa Vegas - fra Kansas City.

Søs Fenger er kendt og elsket af de fleste danskere gennem flere generationer. Nu får odenseanerne chancen for en uforglemmelig aften i selskab med Søs Fenger og yndlingssange, når hun skyder rækken af torsdagskoncerter i gang den 9. juli i Kongens Have.

På repertoiret er både hendes egne sange, og sange fra hendes favorit sangskriveres store hitkatalog. Titler som Du Er, Elsker Dig, Holder Øje Med Dig, Vinterdage, Crying In The Rain, Kun Et Kys Herfra, Koldt Udenfor, En Gammel Flamme m.m. kommer til at give genlyd i Kongens Have.

Søs Fenger startede sin karriere som popidol i News og har siden som solist bevæget sig rundt i mange genrer – fra pop, rock, jazz, til viser og disco.

Lisa Vegas er support

Som support band præsenteres odense-bandet Lisa Vegas. En optræden på Roskilde Festival og SPOT 2006 bragte det stort set ubeskrevne blad på alles læber. Herefter fulgte koncerter på prominente steder som Loppen og Vega, hvilket gav yderligere energi til den målrettede og ambitiøse gruppe af musikere fra Kansas City, som så gerne vil dele deres musik med hele verden.


Yderligere informationer
Allan Norman, 65 51 28 12, mobil 21 37 27 67, mail anr@odense.dk
Kultur, By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune