Spring til indhold
Nyhed

Skoleindskrivning for magisk begavede børn

06-08-2009
Nu starter skoleindskrivningen for fynske børn med hang til magi og trylleri.


Mandag d. 10. august 2009 kl. 10.01 starter indskrivningen til årets mest fortryllende skoleophold. Odense Centralbibliotek åbner billetsalget til de populære aftenarrangementer på Hogwarts i forbindelse med dette års Harry Potter Festival.
Ved indskrivningen vil både viceinspektør på Hogwarts, Professor McGonagall og en embedsmand fra Ministeriet for Magi være til stede og tage godt imod de nye håbefulde elever.


Troldmandsskolen Hogwarts starter skolegang for nye elever tirsdag d. 15. september og torsdag d. 17. september 2009 kl. 17.52 på Odense Rådhus som en del af Harry Potter Festival 2009.


Festivalen indeholder også en Magisk Markedsdag på Flakhaven i Odense fredag d. 18. september fra 13-17 - en markedsdag for alle troldmandslærlinge og hekseaspiranter med tilhørende Mugglere.


Gode billeder af håbefulde troldmandselever og en snak med de magisk begavede børn kan fås på Hovedbiblioteket, Odense Banegård Center mandag d. 10. august fra kl. 10.01. Der vil være mulighed for pressen for at komme ind før billetsalget starter, så alt er klar til at følge årets magiske skoleindskrivning.


Kontakt Anne-Mette Kjærbye Jakobsen for yderligere oplysninger,