Spring til indhold
Nyhed

RoboDays – ElectroNight

04-09-2009
Mike Sheridan og Martin Hall på Magasinet fredag den 11. september

Det bliver en unik aften bl.a. med Martin Halls første koncert i 3 år og Mike Sheridans første koncert i Odense - et møde med to generationers markante og eksperimenterende musikere.
RoboDays – ElectroNight er Kulturmaskinens gave til RoboDays robotfestivalen, der har hovedkvarter i Kulturmaskinen under festivalen 10-12. sept.

MARTIN HALL + TONE
Martin Hall, har sagt ja til invitationen om at arbejde sammen med et af de mest spændende nye danske electronica-navne i øjeblikket, nemlig kunstnerkollektivet Tone. Gruppen består af musiker Sofie Nielsen og videomand Kristian Ravn-Ellestad og arbejder med stemme, elektronik og billeder som ét samlet hele.
Sammen vil Martin Hall og Tone opføre en ca. 45-minutters lydmontage, hvor Hall står for seancens skrevne ord og recitativer, mens Tone står for begivenhedens klangflader og billeder. Det bliver en syntese af poesi, audio-montage, elektronik og rytme såvel som et møde mellem to forskellige generationer, der på hver deres måde har arbejdet med den elektroniske musik på en personlig og alt andet end forudsigelig måde.

Martin Hall: http://www.martinhall.com/
Tone: http://www.myspace.com/tonemaettet

MIKE SHERIDAN
Mike Sheridan spiller 2 sæt til RoboDays – ElectroNight, det første er et koncertsæt som vi kender fra hans koncerter på de store festivaler mens vi i 2. sæt, vil opleve Mike Sheridan som DJ. koncerten vil være bundet visuelt sammen af ”Same Same Visuals”.

Mike Sheridan omtales ofte af pressen som "det nye håb", "den næste Trentemøller" og det er ikke overraskende at omtalen og de velmodtagede udgivelser har gjort ham til en særdeles efterspurgt kunstner.
Paletten inkluderer bl.a. jobs "side by side" med Kenneth Bager, Djuma Soundsystem, Lulu Rouge, T.O.M. & Budda P.Toile, Flip, Audiojack, Dimitri from Paris, TTC, Daniel Dreier Jens Bond, Phage, Kim Kemi, Martin Decare og "side by side" med Trentemøller på den yderst respekterede "Watergate klub" i Berlin.

Mike suser rundt mellem fashion shows, Kunstmuseet, Den 11 time (DR2) og spiller på en strand i Barcelona der bliver broadcasted via Radio Ibiza og er selvsagt repræsenteret på Danmarks meste kendte festivaler/fester f.eks. Raw, Present Århus i Ridehuset, SPOT festival, Green beats, Distortion, Public Service og ikke mindst Roskilde festivalen.
Mike har ligeledes remixet for artister som Lulu Rouge og Trolle & Siebenhaar m.fl. og har komponeret musik til flere begivenheder.

Debutalbummet "I Syv Sind", blev modtaget med stående applaus af den danske presse, og verdenspressen er ligeledes begejstret for det unge danske håb.

http://www.myspace.com/mikeosheridan

KLUB GOLEM
Klub Golem, Odenses alternative klub for genrer som goth, industrial, synth, etc., vil være repræsenteret til arrangementet med en DJ-lounge, som vil være aktiv i løbet af aftenen, når der ikke er koncerter. Golems faste DJs, Ras Bolding, Sue She og Grayskull, vil levere musik inspireret af og med relation til aftenens maskinelle robot-tema. Martin Hall modtog i øvrigt Golem-prisen i 2007, en pris, der gives til folk, der har gjort en markant indsats for den danske undergrund.

http://www.klubgolem.dk