Spring til indhold
Nyhed

Pinsesolen og 5000 festivalgæster dansede på Odense Havn til Carpark North

30-05-2009Odense Havnekulturfestival 2009 er gået i gang, med et brag af en fest. Carpark North trykkede den af og festivalgæsterne nød tydeligvis musikken og festede alt imens solen gik ned bag Kulturøen og skoven. Cykelbådene cyklede derudad på det spejlblanke vand samtidig med, at Carpark North lysshow blinkede ud over menneskehavet.


By- og Kulturforvaltningens rådmand, Anker Boye, kom først på aftenen ræsende til scenen, hvor han officielt åbnede Odense Havnekulturfestival 2009. Den fede racer var udlånt af Syddansk Universitet, hvor studerende igennem et stykke tid har arbejdet på den.Underholdningen var i top, da både børn og unge mænd kæmpede for at holde sig oprejst på vandet i de oppustede WaterBubbles. De modige morede sig så meget, at det var svært at holde balancen og vupti så lå man på vandet igen. Men der gik ikke lang tid, så blev der igen løbet rundt som en hamster i en trædemølle.
I morgen er der igen et program spækket med masser af kulturelle oplevelser.

Det bliver spændende at følge med i hvem vinderne bliver i de to Danmarksmesterskaber, der løber af stablen i morgen til Odense Havnekulturfestival 2009. Det første er Deep Water Solo, hvor der bliver klatret over vand. Det andet er Cupping DM, hvor deltagerne skal fremføre deres kunnen indenfor kaffens verden.

I løbet af dagen vil der være masser af musik fra de tre scener rundt om på Havnen og aftenen sluttes af med to store koncerter med The Dreams og BliGlad.
Flere oplysninger

Projektkoordinator Maria Henningsen, telefon 26 12 78 32 eller e-mail mnh@odense.dk.

www.havnekulturfestival.dk er der mulighed for at se programmet.