Spring til indhold
Nyhed

Omvendt-dag” i Fyrtøjet

27-03-2009

På H. C. Andersens fødselsdag den 2. april 2009, er der lagt op til ”omvendt-dag” i Fyrtøjet.

Med støtte fra Eventhouse gennemfører Fyrtøjet et utraditionelt fødselsdagsarrangement med fortælling og forestilling for børn i alderen 3-8 år.

Arrangementet gennemføres to gange i løbet af dagen, og der er stadig billetter at få til forestillingen der begynder kl. 11:00.

Det hele begynder naturligvis med en fødselsdagssang, og bagefter fortæller Fyrtøjets Lise Marie Nedergaard eventyret om Kejserens Nye Klæder. Et eventyr der handler om noget ingen kan se, men som alle taler om.

Bagefter opfører Teater Bagage stykket ”Der findes da ikke drager” – som handler om noget alle kan se men ingen taler om. Et stykke der handler om ikke at blive set. Arrangementet varer til kl. 13:30 og de gratis billetter kan bestilles på drager@fyrtoejet.com med angivelse af ønsket antal børne- og voksen billetter, og en adresse hvortil adgangskort skal sendes.

børneforestilling på hc andersens fødslesdag
Praktiske oplysninger:

Program:

kl. 10:45 Dørene åbnes og børnene bliver udstyret med fødselsdagsflag

kl. 11:00 Synger vi fødselsdagssang for H.C. Andersen i Fyrtøjets fortællebrønd

Derefter fortæller Lise Marie Nedergaard eventyret om ”Kejserens Nye Klæder”

– et eventyr der handler om noget ingen kan se men alle taler om.

Fortællingen varer ca. 20 minutter.


Bagefter opfører Teater Bagage teaterstykket ”Der findes da ikke drager” – et stykke der handler om noget alle kan se men ingen taler om. Forestillingen varer ca. 45 minutter.

”En morgen opdager Carl Frederik en lille drage i sin seng, men da han fortæller

sin mor om den, siger hun at der slet ikke findes drager. Derfor, jager hun den heller ikke ned fra køkkenbordet, da de spiser morgenmad. Det kan Carl Frederik slet ikke forstå. Hans mor siger heller ikke noget, da dragen begynder at vokse! Hun har jo selv sagt, at der ikke findes drager! En historie om ikke at blive set, fortalt af et postbud, en musiker og en lang række dukker.

kl. 13:30 Tak for i dag.


Arrangementet er støttet af Eventhouse og derfor gratis. Der er adgang for aldersgruppen 3 – 8 år og deres voksne, eller alderstilsvarende børn. Der er et begrænset antal pladser og billetter kan bestilles efter først-til-mølle princippet på drager@fyrtoejet.com senest TIRSDAG, den 31. marts 2009 kl. 12:00, men gerne før. Bestillinger af billetter ekspederes i den rækkefølge de er indløbet, og bekræftelser med vedhæftet adgangsbrev fremsendes samme dag.