Spring til indhold
Nyhed

Officiel åbning af årets filmfestival i Odense

10-08-2009
3-2-1-ACTION!
Odense Internationale Film Festival sparkes i gang mandag d. 17. august på Magasinet!

Så går det løs! Om bare en uge byder OFF09 stolt velkommen til den officielle åbning af årets filmfestival med Kick OFF d. 17. august kl. 20.00 på Magasinet. Her vil der blive vist smagsprøver på de mange filmperler fra årets program. Der vil være taler ved blandt andre Kulturrådmand Anker Boye og festivalens kunstneriske leder Cecilia Lidin. Den stærkt karismatiske lokale musiker Claus Funch vil forkæle publikum med egne numre, og OFF’s børnefilmkonsulent vil præsentere årets ungdomsjury. Festivalleder Birgitte Weinberger vil, som aftenens konferencier, sammen med OFF’s filmelskende muse Martha Mae , som pryder årets plakater og program, binde de mange indslag, film og musik sammen til et hele. Efter åbningen er der et glas, hygge og lidt godt til ganen i Magasinets bar.  

Arrangementet er gratis og åbent for alle. Billetter kan hentes hos OFF på Kulturmaskinen, Farvergården 7, 5000 Odense C. Telefon: 6551 2838.

Odense vil emme af film, fest, farver og fordybelse hele ugen, og Brandts Klædefabrik har i år valgt at feste med. Forbipasserende, turister og de mange lokale gæster kan nyde den gode stemning og de mange udendørs tilbud. Her iblandt musik og udstillinger. Nogle af områdets gæster kan også være blandt de heldige, der får udleveret en gratis OFF-goodiebag fyldt med godbidder og tilbud fra festivalens samarbejdspartnere.

OFF09’s hovedkvarter er placeret på Kulturmaskinen. Her kan du få en festivalavis og en snak om hele ugens program, der udover fantastiske film, byder på natklubben Club OFF, sommerdans i det fri, livemusik, tankevækkende udstilling og meget mere.
I hovedkvarteret er der også mulighed for at støtte kampen for et bedre klima ved at investere i OFF’s supersmarte og bæredygtige underbuks. For hvert solgt par donerer OFF09 10 % af salgsprisen til Verdensnaturfonden.

Det er også i vores Hovedkvarter, man kan sikre sig billetter til vores store prisfest, OFF Awards, som finder sted fredag d. 21. august kl. 19.00 på Teaterhuset. Med billetten i hånden er der adgang til den lilla løber og et brag af en aften hvor festivalens prestigefyldte priser bliver uddelt. God mad, show og live musik. Mere fest og flere farver!

Billetter til OFF Awards koster 350 kr. og kan købes fra 17. august i OFF’s hovedkvarter på Kulturmaskinen, Farvergården 7, 5000 Odense C.
Men allerførst: Kick OFF sparker d. 24. udgave af Odense Internationale Film Festival i gang, og vi glæder os helt vildt!

Yderligere info
 
Birgitte Weinberger, leder af Odense Internationale Film Festival, tlf. 6551 2821
 www.filmfestival.dk