Spring til indhold
Nyhed

Offentlig/privat kontorfællesskab skal skabe synergi

15-01-2009


I løbet af foråret vil der komme nyt liv i det gamle posthus i Lille Gråbrødrestræde / Asylgade.

Lokalerne skal huse de kommunale afdelinger EventHouse, City Design Odense og Kommunikation samt den selvejende institution Sport Event Fyn (der allerede er flyttet ind i posthuset) og Odense Cityforening.

Senere vil også Odenses nye markedsføringsenhed flytte ind i kontorfællesskabet.Det vedtog Odense Byråd, da de på deres møde den 14. januar 2009 besluttede at leje en del af posthuset.- Jeg er meget glad for beslutningen om det nye arbejdsfællesskab, siger Stadsdirektør Jørgen Clausen. – Odense er inde i en spændende udvikling med mange initiativer, og jeg er sikker på, at vi ved at bringe disse kreative enheder sammen kan få sat endnu mere fokus på opgaven med at synliggøre og markedsføre Odense som by, fortsætter Jørgen Clausen: - Desuden venter jeg mig meget af de nye muligheder for samarbejde mellem offentlige og private, som sådan et fællesskab vil give med kommunale og private aktører, der bor dør om dør. Det tror jeg vil give en unik og spændende synergieffekt.Tanken bag det nye kontorfællesskab er, med udgangspunkt i Odenses vision "At Lege er At Leve", Odense Kommunes kulturstrategi samt erhvervs- og vækststrategien, at medvirke til at skabe en af Danmarks mest attraktive erhvervs- og bosætningskommuner. Odense skal i stigende grad være omdrejningspunktet for fynsk samarbejde på tværs med fokus på gode oplevelser for borgere og gæster.


FAKTA:

City Design Odense

skal gennemføre, koordinere og kommunikere nogle af de store byudviklingsprojekter i Odense i løbet af de næste ti år. Enheden er endnu ikke etableret, men forventes at starte den 1. april 2009.EventHouse

har i dag til huse i Det Adelige Jomfrukloster og koordinerer, udvikler og markedsfører begivenheder, der profilerer Odense og Fyn.Kommunikation

er Odense Kommunes kommunikationsafdeling. Afdelingen rådgiver hele organisationen og arbejder med intern og ekstern kommunikation, web, samt Vision Odense.De første kommunale medarbejdere forventes at flytte ind i løbet af februar 2009.

Der indgås lejeaftaler den 1. februar 2009 for stuen th., 1. sal th., og 1 sal tv.. Det samlede areal er 1257,2 m2.