Spring til indhold
Nyhed

OFF præsenterer TV2 Fyns publikumspris

03-08-2009
Deltag og vind hotelophold og koncertbilletter


Ikke kun de professionelle juryer skal have lov til at kåre sine favoritfilm. Odense Internationale Film Festival er for alle! Derfor får alle blandt publikum chancen for at vælge sin favorit blandt de mange konkurrence-film.

Sammen med TV2/Fyn har OFF09 indstiftet TV2/Fyns Publikumspris, som uddeles sammen med de andre priser ved festivalens afslutning, det store OFF Awards show fredag aften d. 21. august!


Udfyld stemmesedlen, som bliver udleveret før hver filmvisning, og deltag samtidig i konkurrencen om lækre præmier sponsoreret af Milling Hotels og Albani. Der udloddes et hotelophold og koncertbilletter, og vinderne får direkte besked efter festivalen.


TV2/Fyns Publikumspris overrækkes af Martin Mulvad (TV2/Fyn) ved OFF Awards, en begivenhed alle naturligvis også skal have chancen for at opleve!


I år får publikum mulighed for at komme med til det store show med prisoverrækkelser, middag, vin, musik og underholdning. Billetter kan købes hos OFF09’s Headquarter i Kulturmaskinens foyer, Farvegården 7, fra mandag d. 17. august kl. 9.00, og de koster 350kr. stykket.


Læs mere om TV2/Fyns Publikumspris og resten af festivalen på