Spring til indhold
Nyhed

Odense Renovation – nu med kost

25-03-2009

Odense Renovation har overtaget gaderenholdelsen fra det nu lukkede InfraService


Pr. 1. januar 2009 fik Odense Renovation en ny afdelingen med 16 medarbejdere. Den nye afdeling består af tidligere medarbejdere, fra det nu lukkede InfraService – og skal udføre gaderenholdelsen for Odense kommune.


Efter en indkøringsperiode på 3 måneder, hvor der også blev bygget nye faciliteter, er medarbejderne nu klar til at starte ud fra domicilet på Snapindgården.


Det er herfra at fejemaskinerne kører ud fra om morgenen, – og det er også her at de slutter dagen af og kører i garage efter endt rengøring.

Renholdelsen af byens gader, veje, stier, p-pladser, torve m.m. sker i fremtiden ud fra et samarbejde, hvor Odense Kommune er bygherre og Odense Renovation er entreprenøren. I samarbejdet vil der blive lagt afgørende vægt på at skabe en fælles optimering, med henblik på at give borgerne den bedste service for de midler, der er til rådighed.


Odense Renovation bestræber sig på at være 100 % på forkant, med udviklingen inden for indsamling af affald - og ønsker at bringe nye idéer og tanker ind i arbejdet, med at holde byen ren.


Som noget nyt vil der fra 13. april blive indført en eftermiddagsvagt i forbindelse med renholdelsen af Odense City. Det betyder, at gaderenholdelsen vil være på arbejde fra kl. 6.00 om morgenen og til kl. 18.00 om aftenen alle ugens dage(lørdag/søndag dog kun til kl. 17.00). Denne 4 timers udvidelse skulle gerne give sig udslag i, at Odense bliver en endnu renere by.


Ønskes yderligere oplysninger, kontaktes Genbrugschef Bjarne Munk på telefon 63138229 eller Kommunikationschef Claus Hammerich på telefon 40156042