Spring til indhold
Nyhed

Odense Kommune leverer stabilt regnskab for 2008

02-04-2009

Odense Byråd har nu godkendt kommunens regnskab for 2008. Som i ethvert regnskab gøres der status over kommunens økonomiske situation og man kan se, hvor meget der er brugt i forhold til det, der var budgetteret med.


På trods af de ydre forhold, som den finansielle krise og stram styring af kommunale udgifter fra staten, ser Odense Kommunes regnskab godt ud og er på linje med det budget, der blev lagt for 2008.


- Jeg synes, at vi kan være glade for det regnskab, vi har godkendt i byrådet, siger Borgmester Jan Boye (C). - 2008 var jo året, hvor vi for alvor mærkede finanskrisen, og det har sammen med de skrappe krav fra staten haft stor betydning for Odense Kommunes økonomi. De mange ændrede forhold i omverdenen har givet os store udfordringer og ændret de forudsætninger, vi oprindelig havde. Derfor har det været en udfordring at styre økonomien, som vi plejer.


Borgmesteren forsætter: - Alligevel er vi endt med et rigtig fornuftigt resultat. Vi har opfyldt målsætningerne i vores finansielle strategi og har overholdt udgiftsrammerne.


Du kan læse regnskabet for 2008 her på hjemmesiden.