Spring til indhold
Nyhed

Åbent for tilmeldinger til Odense Filmfestival

23-02-2009
Festivalen sammensætter et nationalt og et internationalt konkurrenceprogram, samt et animationskonkurrenceprogram og et konkurrenceprogram for børne- og ungdomsfilm.
Odense Filmfestival 2009
Odense Internationale Film Festival forventer, at den store interesse for at tilmelde film til Danmarks ældste festival fortsætter i 2009, og vi glæder os rigtig meget til at se hvad filmskabere verden over har at byde på.

De mange film giver udvælgelsesjuryen et solidt grundlag til at vælge de allerbedste kort- og dokumentarfilm til festivalens tre konkurrenceprogrammer og samtidig sikre den høje kvalitet i festivalprogrammet, som Odense Filmfestival er kendt for.

Tilmelding af film foregår udelukkende via vores hjemmeside www.filmfestival.dk, og det er nemt at tilmelde en film. Når filmen er registreret printes en kvittering ud, som sammen med en gennemsynskopi af filmen sendes til Odense Filmfestival.

De to udvælgelsesjuryer for henholdsvis det danske og det internationale konkurrenceprogram gennemser, under ledelse af kunstnerisk leder Cecilia Lidin, alle tilmeldte film i Odense i løbet af april og maj måned. Sidste frist for tilmelding af film er 1. april 2009.

Alle korrekt tilmeldte film vil få besked om udfaldet af udvælgelsen i slutningen af juni måned.

Festivalen har fået ny ledelse og ny fysiks forankring i Odenses nye kulturhus - Kulturmaskinen, og står overfor en lang række nye tiltag, der skal sikre at festivalen i Odense også fremadrettet vil være en af de bedste af sin slags.

Der er helt sikkert noget at glæde sig til!

Yderligere info: Festivalleder Birgitte Weinberger filmfestival@odense.dk eller 6551 2821