Spring til indhold
Nyhed

Odense i redaktørstolen for bladet Danske Kommuner

02-04-2009

Odense Kommune bestemmer, skriver og redigerer indholdet i bladet Danske  Kommuner.


Normalt handler Danske Kommuners ugentlige magasin om nyt og beslutninger fra landets 98 kommuner. Men når bladet udkommer den 3. september handler det udelukkende om Odense Kommune, og det bliver et bredt udsnit af alle kommunens ansatte, der er med til at fylde spalterne.

Økonomiudvalget går også til hånde, når der skal produceres blad. Borgmesteren og de fire rådmænd skriver en eller flere af artiklerne, så politikkerne vil allerede hen over sommeren være at finde rundt i byen med blok og mobiltelefon.


Vi vandt

Hvert år kan kommunerne søge om at få et blad til rådighed. I år søgte otte kommuner.

Odense vandt retten til det, og selvom deadline først er i slutningen af august, er der allerede idéer. Både hos de fem politikere og hos kommunikationschef Mads Graves Larsen, der bliver redaktionschef på Odense-nummeret.

- Både politikerne og os i Kommunikation brænder for at få legen ind i bladet. At vi får vores eget Danske Kommuner giver Odense mulighed for at lege med både form og indhold. Vores ambition er at fortælle resten af Danmark, hvor meget nyt der er i gang her i kommunen, siger han.


Fakta om Danske Kommuner:

• Danske Kommuner udgives af KL, hvor landets 98 kommuner er medlemmer

• Bladet læses af 48.000 hver uge – iflg. bladets egen hjemmeside.


Foto: Hung Tien Vu.