Spring til indhold
Nyhed

Odense hylder Verdensmestre i banecykling

31-03-2009

Ved VM i banecykling i Polen i weekenden blev de to tidligere Cykling Odense-ryttere Alex Rasmussen og Casper Jørgensen verdensmestre i banecykling. Alex Rasmussen blev endda dobbelt verdensmester.

cykelhold
De to ryttere har gennem flere år haft nær tilknytning til Odenses stærke cyklemiljø i Cykling Odense og sikret klubben og byen flere flotte nationale og internationale titler og resultater. De nye VM-titler er dog de hidtil flotteste.


Odense Kommune vil derfor gerne fejre og hylde


Alex Rasmussen


Verdensmester i 4 km forfølgelsesløb for hold
Verdensmester i Parløb

Casper Jørgensen


Verdensmester i 4 km forfølgelsesløb for hold


ved en officiel modtagelse og hyldest på Odense Rådhus

onsdag den 1. april 2009, kl. 16.30


- Alle der har fulgt de danske baneryttere de seneste 2-3 år ved, at de flotte VM-titler er resultatet af et stort målrettet stykke arbejde. Det danske 4 km hold har de seneste år forbedret den danske rekord på distancen med næsten 12 sekunder, hvilket er godt gået i en disciplin, hvor der ofte tælles i halve og kvarte sekunder. At det desuden for Alex blev dobbelt VM-triumf er jo bare ekstra flot, siger Borgmester Jan Boye og fortsætter:

- De flotte resultater er også et skulderklap til den lokale klub Cykling Odense, hvor de to ryttere jo er blevet udviklet igennem ungdomsårene. Jeg synes derfor, det er helt naturligt, at byen Odense også påskønner dette – og jeg ser frem til at modtage og hylde rytterne på Odense Rådhus.


Yderligere information om arrangementet:

Jan Boye, Borgmester i Odense – mobil nr.: 20 40 29 12

Michael Johansen, Odense Kommunes Eliteidrætssekretariat – mobil nr.: 51 21 63 68