Spring til indhold
Nyhed

Odense Havnekulturfestival - en legende succes

31-05-2009


15-20.000 mennesker kiggede forbi en solbeskinnet Havnekulturfestival, hvor mangfoldigheden var i højsædet. Især var streettemaet udfoldet. Rope skipping, hardstyle, parkour var store trækplastre, hvor festivalgæsterne stimlede sammen for at få lov til at se og prøve.

Klapvognene trillede forbi børnepladsen, hvor ungerne fik lov til at stikke hænderne ned til krabberne og nusse søstjernen bag ved øret. Der var fantasifulde cykler, eventyrlig ansigtsmaling og liflig duft af popcorn, pandekager og vaffelis.


Det var virkelig en veltilberedt tre-retters gourmetmenu, der blev serveret til den nedgående aftensol med en fantastisk udsigt over Odense Havn, i Fællesdomicilet, leveret af Thomas Pasfall fra Munkebo Kro. Efter den kulinariske oplevelse leverede Den Fynske Opera uddrag fra Carmen som afslutning på en udsøgt aften.


Fynske Smagsoplevelser med Smagen af Fyn, fik fremvist mange fynske delikatesser. Dette nye tiltag trak mange interesserede, der fik en introduktion til de fynske kvalitetsprodukter.


Hele festivalen bar præg af det løft som sponsorerne havde givet underholdningsprogrammet. Det var medvirkende til, at mange fik lyst til at komme igen for at nyde den gode stemning og lege videre.Flere oplysninger

Projektkoordinator Maria Henningsen, telefon 26 12 78 32 eller e-mail mnh@odense.dk.

www.havnekulturfestival.dk er der mulighed for at se programmet.