Spring til indhold
Nyhed

Odense har fat i den rigtige julestemning

02-12-2009
H.C. Andersen Julemarkedet er en stor succes. Det viser en undersøgelse foretaget blandt markedets gæster.
 
Det traditionsrige julemarked i Odenses hyggelige, gamle kvarter er værd at holde fast i. En undersøgelse foretaget af Odense Kommune i samarbejde med analysevirksomheden Microting viser nemlig, at gæsterne på H.C. Andersen Julemarkedet er overordentlig tilfredse med besøget.

Over 90 procent af de adspurgte var tilfredse eller meget tilfredse med julemarkedet, og blot halvanden procent svarede, at de var utilfredse med arrangementet.
Projektleder i EventHouse Ane Stockmarr er meget begejstret for undersøgelsens resultat.
- Det er svært at få armene ned, for det fortæller os, at vi har fat i noget rigtigt her, siger hun.

Hygge og stemning værdsættes
- Vi rammer ret godt plet med hyggen, og det betyder, at vi skal holde fast i vores fokus på familiehygge, gode fortællinger og det historiske element med de fysiske rammer i det gamle kvarter.

Ane Stockmar henviser til, at næsten halvdelen af de adspurgte besøger julemarkedet for at mærke julestemningen og være sammen med familien. Derudover har en tredjedel svaret, at de er interesseret i at opleve julen som i gamle dage.
 
- Så det er helt oplagt, at vi skal udvikle og fastholde samarbejdet med blandt andet Møntergården og Børnekulturhuset Fyrtøjet, som udgør en vigtig del af det populære julemarked, siger hun.

Når folk går derfra, er de kommet i rigtig god julestemning. Og den stemning skal ifølge Ane Stockmarr gerne anspore gæsterne til at tage en tur rundt i byen og komme tilbage for at besøge Odenses mange andre attraktioner og butikker.

H.C. Andersen Julemarkedet er åben igen den 5. og 6. december 2009
Mere information hos projektleder i EventHouse, Ane Stockmarr på tlf.nr.: 6375 7544