Spring til indhold
Nyhed

Nytårskur, prisuddeling og musik med factor

15-01-2009

Udviklingsforum inviterer til nytårskur den 16. januar. Alle, der interesserer sig for udviklingen i Odense og på Fyn, er velkomne, når Let’s Play Prisen uddeles for første gang og Heidi Herløw sørger for musikken.


Borgmester Jan Boye står, som det sig hør og bør, for velkomsten og nytårsskålen, inden Udviklingsforums bestyrelsesformand, Jørn Tolstrup Rohde, fortæller om planerne for 2009.


Handlingsplan 09 indeholder flere end 50 projekter, der enten er igangværende eller igangsættes i løbet af 2009. Og planerne skal medvirke til, at udviklingen af Odense og Fyn holdes på sporet – på trods af den aktuelle finanskrise.


Pris til en legende virksomhed

Nytårskuren er også rammen om uddelingen af den første Let’s Play Pris. Her bliver der sat pris på en virksomhed eller organisation, der med særligt engagement og talent bruger legende og kreative elementer.


Prisen skal dermed synliggøre og belønne forbilleder, som alle virksomheder og organisationer kan lade sig inspirere af i forsøget på at indarbejde legende og kreative processer i deres arbejde.


Heidi Herløw sørger for musik med factor

Den musikalske underholdning står Heidi Herløw for. Og det er ingen tilfældighed, at hun er valgt til dagen, hvor der er fokus på Odense og Fyns fremtidsperspektiver.


For Heidi et fornemt, musikalsk eksempel på odenseansk kreativitet og talent ud over det sædvanlige – og det er bl.a. den slags factor, der er brug for i udviklingsarbejdet.


Nytårskuren foregår fredag den 16. januar kl. 14-16 på Odense Rådhus.


Yderligere information fås ved henvendelse til: udviklingsdirektør Stefan B. Andersen på telefon 29 38 60 96 eller kommunikationskonsulent Rasmus Hessum Hansen på telefon 29 33 54 25.


Læs Handlingsplan 09