Spring til indhold
Nyhed

Nytårskur for damerne

28-12-2009

Nytårskur for damerne


Onsdag den 30. december samles 139 damer fra de odenseanske plejecentre til en festlig nytårskur på Havnens Gourmet. Arrangementet starter traditionen tro med en nytårstale, hvorefter det er tid til en let anretning tilpasset de kvindelige smagsløg. Menuen består af franskbrød med laks samt et glas hvidvin. Herefter er der til kaffen et udsøgt kagebord bestående af hasselnøddekage med skovbærskum og belgisk chokoladekage. Undervejs vil den levende musik sørge for stemning, fællessang og måske en lille dans.


Det er Aktiviteter i Plejeboliger under Odense Kommunale Ældrepleje, der står bag damernes nytårskur. I løbet af året har Aktiviteter i Plejeboliger blandt andet holdt herrefrokost for de mandlige beboere på byens plejecentre, og det har fået kvinderne op af stolene.


- Kvinderne på plejecentrene har efterlyst en damefrokost. De har jo set, hvor glade mændene var for deres herrefrokost. Desuden vil vi gerne give kvinderne en anderledes oplevelse med en nytårskur, hvor de kan møde andre mennesker, og de har mulighed for at lufte det pæne tøj. Det er vi damer jo vilde med!, siger Vinnie Skovkjær, leder af Aktiviteter i Plejeboliger.


Aktiviteter i Plejeboliger får foruden eget personale hjælp af 16 frivillige, som skal holde styr på de feststemte damer. Bordene vil være pyntet op til nytår, og der er indkøbt nytårshatte til alle.


Arrangementet foregår på Havnens Gourmet, Ryttervejen 19, Odense NØ kl. 11.00 - 13.30.


Yderligere oplysninger:

Kontakt Vinnie Skovkjær på telefon 65 51 33 03, mobil 22 49 33 02 eller e-mail vh@odense.dk