Spring til indhold
Nyhed

Nye åbningstider i BorgerServiceCenter

30-06-2009

Fra den 1. juli bliver det nye tider i Odense Kommunes BorgerServiceCenter på Skulkenborg


Åbningstiderne i Odense Kommunes BorgerServiceCenter ændres fra den 1. juli 2009 som følge af en beslutning i Socialudvalget.


Ikke rift om lang mandag

Fremover vil BorgerServiceCenter holde åbent mandag til onsdag fra kl. 10.00 til 15.00, torsdag fra kl. 10.00 til 18.00 og fredag fra kl.10.00 til 13.00. Den første lørdag i hver måned vil det også være muligt at få ordnet sine ærinder i centeret fra kl. 10.00 til 13.00.


Hanne Sørud, der er chef for BorgerServiceCenter, fortæller:

”Vi kan se på vores statistikker, at folk ikke i særlig stort omfang har brugt vores lange åbningstid om mandagen, ligesom der også tit har været stille om lørdagen. Samtidig ligger det i centerets fremtidsplaner, at borgerne i højere grad skal betjene sig selv ved hjælp af selvbetjeningsløsninger på kommunens hjemmeside. Her er det faktisk muligt nemt og bekvemt for eksempel at skifte læge, bestille nyt sygesikringskort og at skrive sit barn op til pasning.”


Digital medarbejder altid på arbejde

På Odense Kommunes hjemmeside er det også muligt at finde svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål, som borgerne i dag ringer for at få besvaret. Det gælder for eksempel adresser og åbningstider på de forskellige kontorer i kommunen:


- Odense Kommunes digitale medarbejder Knud, som er en fast del af BorgerServiceCenters hjemmeside, er faktisk også på arbejde døgnet rundt,” tilføjer Hanne Sørud. ”Og han kan snildt besvare mange af de spørgsmål, som man ellers ringer ind for at få svar på!”