Spring til indhold
Nyhed

Ny direktør for velfærdsteknologi

13-05-2009
Odense Kommune står overfor store udfordringer i forhold til velfærdsteknologi. Vi skal internt have opbygget en organisation, som kan understøtte arbejdet med velfærdsteknologi i alle forvaltninger, og som understøtter arbejdet med at skabe fornyelse og innovation. Eksternt skal vi have fokus på at udvikle vedvarende og givende samarbejder, der kan sætte fokus på at skabe flere jobs. Odense skal sammen med det øvrige syddanmark gøre velfærdsteknologi til fremtidens erhvervsdynamo.

Sammen med stærke samarbejdspartnere i hele den syddanske region er vi derfor i gang med at se på, hvordan vi skaber de bedste betingelser for arbejdet med velfærdsteknologi.

I Odense Kommune har Økonomiudvalget i dag valgt at sætte en af vores direktører i spidsen for arbejdet, fordi det er en satsning vi har store forventninger til. Administrerende direktør for Social- og arbejdsmarkeds forvaltningen Henning Thorkild Seiding vil med virkning fra 18. maj 2009 påbegynde arbejdet, som direktør for velfærdsteknologi. Henning Thorkild Seiding har stor erfaring med hele den kommunale virksomhed. Derudover er han en person med stor drivkraft, som er helt nødvendig for at få velfærdsteknologien godt fra start.

Som administrerende direktør for Social- og arbejdsmarkeds forvaltningen konstitueres chef for Kompetencecenter IT Kristian Buhl Hansen i perioden frem til stillingsopslag og ansættelsesproces er gennemført. Social- og arbejdsmarkeds forvaltningen står overfor en række store udfordringer blandt andet på IT-området og i konstitueringsperioden vil der naturligvis blive trukket på Kristian Buhl Hansens kompetencer inden for dette felt.

Yderligere oplysninger:

Stadsdirektør Jørgen Clausen 65511001 - jc@odense.dk

Adm. direktør Henning T. Seiding 21270039 - hts@odense.dk