Spring til indhold
Nyhed

Netværkskonference på business class

28-05-2009

Med besøg af bl.a. Danfoss, Vestas og LEGO Koncernen inviterer Erhvervsservice Odense til en af de stærkest besatte erhvervskonferencer i lange tider.


Det sker, når network city med undertitlen "Den vindende virksomhed", løber af stablen onsdag den 3. juni. "Vi gerne gøre en ekstra indsats for at udvikle og knytte vores virksomheder tættere sammen", siger Erhvervsservicechef Kim Ulrik Larsen "Det gør vi med denne konference, som vi håber kan være med til at etablere Odense som Danmarks førende netværksby".


Kollegaen, kunden og leverandøren

Erhvervsservice Odense driver otte professionelle netværk, og medlemmerne af disse udgør en slags grundstamme på Network City-konferencen. "Idéen er, at alle deltagere personligt kan invitere en kollega, en kunde og en leverandør med. På den måde forstærker vi både netværksdannelsen og vidensdelingen", forklarer Kim Ulrik Larsen.


En af deltagerne er HR-konsulent Dorthe Lunddahl Pedersen fra Metalpres Haarby A/S. "I en verden under hastig forandring deltager vi, fordi konferencen giver mulighed for nye input og networking. Vi er altid nysgerrige efter at høre, hvordan andre gør, og så tager vi det bedste og tilpasser det til vores egen organisation", forklarer hun.

Med sig på konferencen har hun salgs- og marketingschef Helle Melgaard, og det er ikke tilfældigt: "På Metalpres Haarby A/S arbejder vi tæt sammen i de forskellige afdelinger, så for os er konferencens kombination af ledelse, salg, marketing og HR helt ideel", siger Dorthe Lunddahl Pedersen. "I vores virksomhed har vi valgt at se finanskrisen som en forandring, der giver mulighed for udvikling og vækst, og det kan en dag som Network City bidrage til".


Åben for alle

Konferencen foregår onsdag den 3. juni kl. 9.00-17.30 på Fionia Park, og man behøver ikke være medlem af noget bestemt netværk for at deltage. Network City er åben for alle. På programmet står både workshops og seminarer om bl.a. outsourcing, kriseledelse og nye marketingformer. Hele begivenheden afsluttes med en stor grillfest, som man kan tilmelde sig særskilt.


Kontakt: Erhvervskonsulent Morten Arndal Nielsen, e-mail: morn@odense.dk


Se hele programmet på www.networkcity.dk