Spring til indhold
Nyhed

Musik med mere på Kulturmaskinen

30-09-2009


Find Club OFF på facebookKulturmaskinen præsenterer en række arrangementer under navnet Club OFF hen over efteråret under temaet – musik med mere.

Arrangementer der sætter musik ind i en større sammenhæng og derved bliver en lærerig musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige.


Club OFF er et månedligt tilbagevendende musikalsk projekt, den anden onsdag i måneden kl. 20.00 i Store Sal på Kulturmaskinen

Hvert arrangement har sit eget dna, og kan derfor antage vidt forskellige former. Fælles for Club OFF er, at der til hvert arrangement afholdes en slags case - baseret Master Class af specielt inviterede gæster, der er førende inden for aftenens tema.


Club OFF: Psych Out @Kulturmaskinen Onsdag d. 14. oktober kl. 20


Denne aftenen sætter vi fokus på den nye bølge af psykedelisk rock, eller psych, der skyller ind over landet i disse dage. Genren udspringer fra 60’ernes USA hvor den psykedeliske rock brød igennem den antiautoritære parole, fri kærlighed, LSD og tykke hashtåger. Den aktuelle opblomstring i Danmark kan måske ses som en kommentar til den herskende kommercielle musikindustri, der kan anklages for mangel på både sjæl og kant. Denne tese og mange flere vil aftens foredragsholder Henrik Marstal tale mere om, inden vi præsenterer to af landets mest fremmelige psych orkestre. Death Valley Sleepers og The Setting Son.

Entre 50 kr. - Billetter kan bestilles på antho@odense.dk


Kl. 20.00 - Henrik Marstal oplæg om aftenens musikalske univers

Kl. 20.45 - Death Valley Sleepers

Kl. 21.45 – The Setting son

Henrik Marstal er musiker, forfatter og debattør. Han har spillet med Ibens og Marie Frank og har siden 2006 også fungeret som producer. Han har en ph.d.-grad i musikvidenskab og arbejder p.t. som projektforsker ved Dansk Folkemindesamling. Debattør og kommentator vedrørende musik, danskhed og kultur i bred forstand. Han har været medlem af Kunst rådets Musikudvalg 2005-2007 og af Kulturministeriets Kanonudvalg for musik 2005-2006


Tobias Winberg fra Death Valley SleepersDeath Valley Sleepers har odenseanske Tobias Winberg som omdrejningspunkt. Tobias skriver, spiller og producerer selv sine sange, og har komponeret for bla. national tv, nationale og internationale mode-shows og kunst-events. "En mørk og dyster tilgang til poppen gør at Death Valley Sleepers havner i et bittersødt spændingsfelt mellem himmel og helvede."

The Setting Son spiller retro- eller stoner-rock med en påfaldende autentisk vintagelyd. Psykedeliske farver springer frem fra højttalerne, mens Sebastian Kristiansens vokal på bedøvende vis synger sine indadvendte sange. Vintage hippierock, bløde holdninger og musik med kant til folket.

The Setting Sun

Find Club OFF på facebook

Følg Club OFF: Psych Out på facebook


Ring eller skriv endelig til os hvis du har spørgsmål.

Vi håber vi ses!

Bedste hilsner
Birgitte Weinberger

Leder - Odense Internationale Film Festival
Kulturkonsulent