Spring til indhold
Nyhed

Midtbyen i fokus

29-01-2009

Invitation til sidste dialogmøde om Trafik- og mobilitetsplanen

Så er vi nået til tredje og sidste dialogmøde om Trafik- og mobilitetsplanen. Mødet finder sted tirsdag den 3. februar 2009 kl. 19.00 - 21.00 på Radisson SAS H.C. Andersen Hotel, lokale K2. Mødet er flyttet fra Odense Slot på grund af stor tilslutning.


På mødet vil der være fokus på midtbyen, hvor der bliver plads til mere liv og leg. Bilerne vil ikke længere kunne køre igennem byen, men vi skal stadig kunne komme ind til byen for at handle og besøge en by fuld af oplevelser. Fremover vil vi ikke bruge så meget tid på at finde en parkeringsplads, men køre direkte ind til store, centrale parkeringsanlæg. På sigt kommer der 2500 ekstra parkeringspladser! Nogle veje bliver lukket, og andre får mere trafik.


De konkrete veje, mødet omhandler, kan ses på www.odense.dk/trafikogmobilitetsplan.


- Det har været helt fantastisk at se det store fremmøde, der har været til vores to første møder, udtaler rådmand Anker Boye. Borgerne møder velforberedte op, og vi er meget imponerede over deres store engagement. Det er så utroligt vigtigt, at byens borgere deltager i debatten, fordi vi jo har at gøre med en plan, der har vidtrækkende konsekvenser for os alle. Sammen skal vi sikre, at vi får den helt rigtige plan for vores by.


Som afslutning på høringsfasen bliver der afholdt et stort borgermøde den 9. februar 2009 på Odense Slot, hvor hele planen vil blive gennemgået.


Tilmelding

Tilmelding til mødet skal ske til Linda Poulsen, Natur, Miljø og Trafik, tlf. 6551 2692 eller llpo@odense.dk.


Kontakt

Projektleder Jette Schmalfeldt, tlf. 6551 2762, mobil 2012 3834, e-mail: jes@odense.dk.