Spring til indhold
Nyhed

Koncert

19-03-2009

FAMILIEKONCERT MED BALLET

Lørdag 28. marts kl. 11.30

Odense Koncerthus ● Carl Nielsen Salen

Dirigent: Cathrine Winnes Trevino

Konferencier: Forfatteren Josefine Ottesen

Medvirkende: Balletbørn fra Det Kgl. Teaters Balletskole i Odense


Program: Igor Stravinskij: Ildfuglen


Tag med på musikalsk eventyr!

En farlig troldmand, en magisk fugl, en prins og en prinsesse. Der er lagt op til en oplevelse for både ører, øjne, når Igor Stravinskijs Ildfugl er på programmet ved Odense Symfoniorkesters familiekoncert. Og hvis der er nogen, der forstår at få orkesterets instrumenter til at fortælle eventyr, så er det Stravinskij.

Fra de dybe truende basser i den mørke skov, til yndige prinsesse-violiner og den rasende troldmand, der får orkesterets store udvalg af messingblæsere og slagtøj op på stikkerne. Børnebogsforfatter Josefine Ottesen giver sin version af det farverige, gamle eventyr om prins Ivan og prinsesse Tsarevna, og Det Kongelige Teaters Balletskoles elever skaber levende billeder til musikken med deres dans.


Forud for en familiekoncert har symfoniorkesteret haft rigtig mange skoleklasser på besøg, der hjemmefra har arbejdet med Ildfuglen som tema i både musik, billedkunst og dansk. Før koncerten får alle vi andre så også chancen for at kigge med og få sat skub i forestillingsevnen ved at kigge på de mange flotte værker, der er kommet ud af børnenes arbejde. Kom i god tid før koncerten, og se de mange flotte billeder i koncerthusets foyer.


Koncerten varer max en time. Anbefales fra fem år og opefter.


Billetpriser: Børn 25 kroner, voksne 50 kroner


Vel mødt!


Find billeder i vores presserum: http://www.odensesymfoni.dk/show/danish/presserum.aspx