Spring til indhold
Nyhed

Kom i biffen for 15 kr. i Vollsmose Kulturhus

09-11-2009

Salaam Filmfestival rammer Vollsmose Kulturhus både den 16. og 19. november 2009. Der vises fire film i alt, og efter hver film er der dialog med publikum i centrum ved Salaams flerkulturelle dialogskabere. Og så koster det kun 15 kr. pr. snude pr. film.


Mandag 16.11.09 vises to film: Kl. 09:00 er det "Polleke," og kl. 11:30 er det "Schnitzel Paradise," der er på plakaten.


"Polleke" (3. – 5. klasse). (Varighed: Film og dialog i alt 2 timer)

"Polleke" er en medrivende og livsbekræftende film om uskyldig kærlighed i en flerkulturel hverdag. Polleke og Mimoen er forelskede i hinanden. De er 12 år og bor i samme boligkompleks, men lever ellers to vidt forskellige liv. På trods af mange udfordringer formår kæresteparret at vise, at forandring kan ske og at kærlighed overvinder alt.


"Schnitzel Paradise" (6. – 10. klasse). (Varighed: Film og dialog i alt 2 timer)

Wienerschnitzler og kærlighed på tværs er hovedingredienser i denne energiske, hollandske komedie om det svære, men også berigende kultur-møde.


Torsdag 19.11.09 er der familiearrangement kl. 17:00, hvor de voksne ser "Slumdog Millionaire", mens børnene ser "Guldbolden." Der er fodboldkonkurrence for børnene efter "Guldbolden," med præmier og deltagelse af en lokal fodboldhelt.


"Guldbolden" (Varighed: Film og dialog i alt 2 timer).
Bandian på 12 år drømmer om at blive professionel fodboldspiller. En dag får han - af lægen Madame Aspirin! - en rigtig læderbold, som han maler guldfarvet. Efter et skænderi med en af farens koner, stikker Bandian af til Guineas hovedstad Conakry. I byen møder Bandian mange skæve eksistens- er og besværlige udfordringer. Men han får også chancen for at vise sit store fodboldtalent.


"Slumdog Millionaire" (Varighed: Film og dialog i alt 2 timer og 30 min.).

Danny Boyles anmelderroste film har vundet fire Golden Globes og otte Oscars bl.a. for Bedste film og Bedste instruktion. Filmen handler om den 18-årige, forældreløse dreng Jamal, som deltager i den indiske udgave af 'Hvem vil være millionær?'.Jamal deltager ikke for at vinde præmien, men for at bevise sin kærlighed overfor veninden, Latika, som er fan af showet.


Vollsmose Kulturhus, Vollsmose Allé 14, Booking på tlf. 63 75 08 80 (kl.10-15) eller tilmelding@vollsmose.dk

 

Kontakt:
Ann Christina Lie Ladegourdie, Kultur- og kommunikationsmedarbejder, Vollsmose Kulturhus, tlf.: 6375 0881, e-mail: aclie@odense.dk