Spring til indhold
Nyhed

Justitsministeren besøger Vollsmose mandag

16-08-2009

Efter torsdagens uroligheder i Odense-bydelen Vollsmose har der været en løbende og positiv dialog mellem repræsentanter fra Odense Kommune, Fyns Politi og Justitsministeriet.

På borgmester Jan Boye’s (K) initiativ besøger justitsminister Brian Mikkelsen (K) mandag Vollsmose for at drøfte den aktuelle situation.

Fra klokken 12-12.45 vil ledelsen ved Fyns Politi, borgmester Jan Boye og repræsentanter fra Odense Kommune sammen med ministeren drøfte den aktuelle situation.


Mødet finder sted i Kulturhuset i Vollsmose, Vollsmose Allé 14, 5240 Odense NØ.

Efter frokostmødet besøger Brian Mikkelsen og deltagerne i mødet nærpolitistationen og går en tur i området.


Pressen vil i den forbindelse få mulighed for at stille spørgsmål til parterne.

- Vi ser Brian Mikkelsens besøg i Vollsmose som en støtte til og interesse for vores arbejde og en mulighed for at diskutere de værktøjer og indsatser politiet har i den forbindelse, siger vicepolitidirektør Arne Gram, Fyns Politi.


Også borgmester Jan Boye ser ministerbesøget som en anerkendelse af indsatsen, men også en understregning af den alvorlige episode, hvor der blev skudt mod politiet.


- For mig er besøget en mulighed for at synliggøre det gode og langvarige arbejde vi sammen med politiet har dyrket i Vollsmose. Samt naturligvis drøfte de helt uacceptable episoder i torsdags, siger Jan Boye.


Yderligere oplysninger:

Jan Boye, borgmester i Odense

Arne Gram, vicepolitidirektør, Fyns Politi