Spring til indhold
Nyhed

Jul på Kulturmaskinen

01-12-2009


Find Club OFF på facebookClub OFF: Jul, Kram & Kærlighed med Kjeld Nørgaard

Onsdag d. 9. december kl. 20 – Store Sal i Kulturmaskinen – entre 50 kr.


Club OFF:Jule Mik er årets sidste OFF-arrangement på Kulturmaskinen i Odense, hvor hygge bliver det helt centrale omdrejningspunkt.

I løbet af året har vi afholdt otte OFF-arrangementet under mottoet, musik med mere, hvor musik er blevet sat ind i en større sammenhæng så som foredrag, film eller rødbedesuppe.

Club OFF:Jul, Kram & Kærlighed bliver således afslutningen på første sæson, og vi vil så gerne sig tusind tak for i år, og give vores gæster en helt unik og vanvittig hyggelig onsdag i Odense.


Kjeld Nørgaard - åben foto som PDFScenen sættes til råhygge


På scenen står en lænestol og en gammel rejsegrammefon badet i lys. Rummet viser med al tydelighed, at den store kasse med julepynt er fundet frem, og duften af gløgg er umiskendelig.

På anlægget er der julemusik og baren byder på knas. Publikum indfinder sig i de pinke sækkestole, og sætter sig til rette – klar til årets juleeventyr.

Manden med stemmen og sine plader: stemmen bag den grønne frø fra Kaj og Andrea tilhører som bekendt Kjeld Nørgaard, og hans karakteristiske stemme er en drøm at lytte til.

Kjeld vil sidde i den bløde stol i Club OFFs julestue på scenen, og læse små juleeventyr for vores gæster.

Ind i mellem fortællingerne sætter han rejsegrammefonen i sving, og understøtter julestemningen med julefavoritter.

Mens sneen forhåbentlig daler, vil Kjeld – Kajs far - læse, fortælle og spille plader. Det krydres let af tæpper, sækkepuder, julehjerter og en god kop gløgg – hvem sagde hygge?!

Herefter vil der være musik, sang, guirlande-lavning, mere gløgg og mere hygge.

Vi håber utroligt meget, at se rigtig mange af Kulturmaskinens gæster til en varm, afslappende og kærlig onsdag i Odense.


Find Club OFF på facebook

Følg Club OFF: Jul, Kram & Kærlighed på facebookRing eller skriv endelig til os hvis du har spørgsmål.

Håber vi ses!

Bedste hilsner
Birgitte Weinberger

Leder - Odense Internationale Film Festival
Kulturkonsulent