Spring til indhold
Nyhed

Idrættens Årsfest i Odense 2009

12-01-2009

- afholdes lørdag den 24. januar 2009, kl. 18.00 i Odense Idrætshal


Atter skal Odense Idrætshal danne en festlig ramme om byens årlige fest for idrætten. Vi gentager succesen fra sidste år og indbyder hele idrætten i Odense til fest. En fest, hvor Odense Kommune og SIKO hylder de idrætsudøvere i byen, som i det forgangne år har hentet danske mesterskaber eller medaljer ved NM, EM, VM og OL.

Under festen kårer SIKO desuden Årets Frivillige Idrætsleder 2008.


"Sidste år brød vi traditionerne og flyttede festen fra Odense Rådhus til Odense Idrætshal. Vi gav dermed festen en tiltrængt ’ansigtsløftning’ og gav også endnu flere fra byens idrætsliv mulighed for at deltage i festen. Jeg synes, vi havde en fantastisk god fest, hvor vi hyldede alle vores mange dygtige mestre og havde en god aften med hele byens idrætsliv. Jeg ser frem til at gentage dette den 24. januar 2009", udtaler Rådmand Jane Jegind.


"2008 har igen givet alle i Odense store oplevelser og resultater i idrættens verden. Idrætten har stor betydning og fylder meget for mange mennesker i Odense. Vi er stolte af vores mange mestre og øvrige dygtige idrætsudøvere. Derfor vil vi gerne bakke op omkring idrætten ved igen at afholde denne idrætsfest i Odense Idrætshal. SIKO kårer jo ved festen Årets Frivillige Idrætsleder 2008, hvilket jeg også ser frem til. De frivillige ledere i idrætten er helt uundværlige. Jeg håber derfor, at foreningerne i byen vil benytte festen som en god og sjov anledning til at sige tak for hjælpen i det forgangne år til deres mange frivillige ledere og hjælpere", slutter Jane Jegind.


De udøvere der har vundet mesterskaber i 2008 inviteres til festen, mens kuvertprisen for øvrige deltagere i Idrættens Årsfest i Odense 2009 er 349,- kr. Prisen inkluderer entré, velkomstdrink, buffet, kaffe samt underholdning og dans. Vin, øl og vand kan købes til rimelige priser.


Der er før jul sendt invitationer ud til hele idrætten i Odense. Tilmeldingsfristen er onsdag den 14. januar 2009.


Idrættens Årsfest i Odense 2009 arrangeres i et samarbejde mellem Sport Event Fyn, SIKO og Odense Kommune.


Yderligere information:


Jane Jegind, Rådmand, mobil 20 91 10 31


Praktiske informationer om arrangementet, tilmelding, m.v. kan fås ved henvendelse til:

Michael Johansen, Odense Kommunes Eliteidrætssekretariat, mobil 51 21 63 68

Gitte Vestermark, Sport Event Fyn, mobil 30 59 24 42


Læs invitation til Idrættens Årsfest i Odense 2009, som er udsendt til idrætten i Odense.