Spring til indhold
Nyhed

Hør og bliv hørt om fremtidens Odense

05-02-2009

Invitation til åbent hus om Trafik- og mobilitetsplanen


Mandag den 9. februar 2009 fra kl. 15.00-21.00 inviterer Odense Kommune til åbent hus om Trafik- og mobilitetsplanen på Odense Slot, indgang C.


Dørene åbner kl. 15.00, hvor der hvert kvarter vil være oplæg om særlige emner i planen - f.eks. "Hvordan kommer jeg rundt i byen?" og "Miljø og sundhed". Under hele arrangementet er der mulighed for at møde de medarbejdere, der har arbejdet med planen, og drøfte, hvor Odense skal bevæge sig hen i fremtiden. Der er også mulighed for at skrive og sende sine bemærkninger direkte via en opstillet pc.


Hele planen vil blive præsenteret både kl. 16.00 og kl. 19.00.


Programmet kan læses på www.odense.dk/trafikogmobilitetsplan.

 

- Så åbner vi igen dørene for borgerne, så de kan høre og blive hørt om fremtidens Odense. Personligt glæder jeg mig meget til at få besøg fra Århus af Jørgen Bunde. Han fortæller om det blomstrende byliv langs åen, som byen har fået ved at fjerne en trafikeret vej i centrum. Jeg er sikker på, at vi kan drage stor nytte af de erfaringer, Århus har gjort sig for at nå dertil, udtaler Anker Boye.


Den visionære og ambitiøse plan sætter fokus på gang, cykling og kollektiv trafik og på, hvordan de forskellige transportformer kan kombineres - f.eks. "park and ride": sæt din bil gratis på en parkeringsplads lidt uden for bymidten, og tag videre med enten cykel eller bus. Det handler om, at folk skal have mulighed for at ændre adfærd - ikke fra den ene dag til den anden, men i takt med, at planen bliver ført ud i livet.


Kontakt

Projektleder Jette Schmalfeldt, tlf. 6551 2762, mobil 2012 3834, e-mail: jes@odense.dk.