Spring til indhold
Nyhed

Gang i kulturspots

31-07-2009

Det man ser husker man ...

Danmarks eneste Mimeteater ligger i Odense og nu har du chancen for at opleve mimeteater helt tæt på - og det endda ganske gratis.


Mimer Gert Pedersen spiller mimeteater på et af byens kulturspots - nemlig på Ove Sprogøes Plads. Her vil publikum blive revet med af mimeteatrets fascinerende og humoristiske forestilling.


By- og Kulturforvaltningen byder på gratis Mimeteater på Ove Sprogøes Plads fredag den 7. august 2009

kl. 13 og 15. samt lørdag den 8. august 2009 kl. 10 og 11.Atelier Kant gæster Eventyrhaven ...

Lørdag den 8. august 2009 gæster Atelier Kant Eventyrhaven.


I Eventyrhaven har du mulighed for at udfolde dine kreative sider i samarbejde med en kunstner. Kom og nyd stemningen og lad dig flyde med.


Mød op i Eventyrhaven med hele familien kl. 11, tag evt. et lærred, en sten eller en blok med - der vil være malermaterialer til rådighed. Der vil både være arbejdende værksted og udstilling af værker.


Hans Chr. Nielsen, som udgør Atelier Kant, og til daglig arbejder i ungdomshuset i Nørregade, hvor han underviser i billedkunst. Hans Chr. deler også til daglig hus med Kunstnergruppe Granat på Tværkajen 2 ved Odense Havn. Her udfolder han også sine kreative sider som kunstner.


Har du lyst til at se hvad Hans Chr. Nielsen laver så tjek hans hjemmeside http://www.snah.dk/.

Du kan få yderligere information hos By- og Kulturforvaltningen, Kultur ved henvendelse til Litten Fogt, pr. mail lfo@odense.dk eller pr. telefon 6551 2811.