Spring til indhold
Nyhed

Fynsk kultur i Berlin

19-11-2009
Kunstneren Lars Mikkes får nu mulighed for at arbejde med sin kunst i Berlin.

Kulturregion Fyn har i samarbejde med Künstlerhaus Bethanien udvalgt multikunstneren Lars Mikkes blandt flere andre talentfulde fynske kunstnere. Lars Mikkes skal nu bo og arbejde i Berlin i et halvt år fra juli-december 2010.

Jeg er enormt glad for at Kulturregion Fyn har valgt at sende fynske kunstnere til Künstlerhaus Bethanien, siger Lars Mikkes. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Berlin og arbejde med et helt nyt installationsprojekt.

Jeg har min første koncertopførelse med installation og elektronisk musik den 24. april 2010 i Industrien i Aarup, fortæller Lars Mikkes. Koncerten skal bruges til at afprøve forskellige eksperimenter, som jeg vil tage med til Berlin og måske kunne lave en mindre udgave af koncerten/forestillingen der.

Det fynske kulturliv er i særdeleshed værd at vise frem og derfor er vi meget stolte over at sende Lars Mikkes til Künstlerhaus Bethanien i Berlin, fortæller Truels Schultz, formand for den politiske styregruppe. I 2010 har vi to dygtige billedkunstnere i Berlin og på den måde kan vi vise hvor megen talent der er på Fyn – og vise at vi i den grad kan gøre en forskel på det kunstneriske område, uddyber Truels Schultz. Dette er et rigtig godt eksempel på hvad det fynske kultursamarbejde kan sætte i værk i fællesskab.