Spring til indhold
Nyhed

Fulde huse ved Film fest

19-08-2009

 

Fulde huse til filmfest i Odense


 

Det strømmer ind med gæster i alle aldre til årets filmfestival. Meget tyder på, at publikumstallet i år lever op til ledelsens optimistiske forventninger. Allerede på de to første dage, har flere tusinde benyttet sig af det store udbud af gratis film, og tendens lader til at fortsætte.

OFF’s største biograf - Magasinet, var tirsdag morgen proppet til bristepunktet af forventningsfulde børnehavebørn, der klappende og syngende fik salen til at koge.

I aftens kl. 19 blev dokumentarfillmen om den odenseanske knallertbande "De vilde hjerter" vist for 250 begejstrede gæster, og Cafe biografen har til de fleste forestillinger haft fulde huse.

Der er tryk på i Brandts Klædefabrik. Både i og uden for salene.

"Det er fantastisk at se så mange mennesker i området, og en stor fornøjelse at se så mange mennesker i biograferne. Det lader til, at den nye markedsføringsstrategi og de mange nye tiltag, bliver taget rigtig godt imod" udtaler festivalleder Birgitte Weinberger.

Erfaringer fra tidligere år viser, at publikumstallet stiger i løbet af ugen, så det ser ud til at OFF09 bliver en stor publikumssucces.Birgitte Weinberger
Leder af Odense Internationale Film Festival