Spring til indhold
Nyhed

Er der nogle gode fredagsbarer, eller er det bare f*cking kedeligt i Odense?

03-04-2009
På lørdag mellem 11-15 slår Sune sig ned på Ove Sprogøes Plads med hele sit kollegieværelse: Computer, bøger, seng og ølkasse. Han flytter ind for at gøre opmærksom på, at Kulturmaskinen den 25. april danner rammen om et helt nyt arrangement for kommende studerende, som får mulighed for at opleve det særlige ved Odense som studieby. De følgende weekender flytter Sune til Vejle og Kolding for også at fortælle jyderne, hvor fedt det er i Odense.

Kulturmaskinen vil den 25. april summe af aktiviteter særligt henvendt til unge, der endnu ikke har valgt en videregående uddannelser. De vil kunne møde studerende, som allerede er i gang med deres drømmeuddannelse, høre om uddannelserne og blive klogere på, hvordan det er at læse i Odense.


Huset vil være stopfyldt med sjove, skøre og anderledes aktiviteter og studerende fra alle Odenses videregående uddannelser, som bare venter på at besvare spørgsmål og fortælle mere om studielivet i Danmarks tredjestørste by.

Der bliver også mulighed for at opleve blandt andet stand-up, udfordre sig selv med rapelling, få lækre snacks og høre musik!

Arrangementet er et samarbejde mellem Odense Kommune, Syddansk Universitet, University College Lillebælt og TietgenSkolen.


Læs mere om arrangementet på odense.dk/aabenby

For spørgsmål kontakt kommunikationskonsulent Anita Skoven Jensen 65 51 10 14/ 31 14 64 67