Spring til indhold
Nyhed

Filmfestivalen varmer op

17-03-2009
Ulrich BreuningOFF09 og Cafe biografen special præsenterer:

En forelskelse og Ulrich Breuning
Onsdag d. 1. april kl. 19.00 – 70 kr.
Billetbestilling www.cafebio.dk

Odense Internationale Film Festival afholdes i august, men vi kan slet ikke vente. Derfor tyvstartes der med et Warm-Up-arrangement på Cafe biografen allerede 1. april.

Odense Film Festival fremstår i 2009 revitaliseret med et stramt og relevant filmprogram, ny festival leder, ny visuel identitet og flere spændende sideevents end nogensinde før.
Vi er lidt stolte over tanken om, at vi er tæt på international klasse.

Vi starter festen 1. april med det første Warm-Up-arrangement:
Filmkonsulent Ulrich Breuning præsenterer eksempler på den særlige 'Odense-film' for unge og fortæller om den filmiske novelle som kunstform. Desuden viser vi sidste års ungdomsvinder, En Forelskelse af Christian Tafdrup i sin fulde længde. Desuden vil der være mulighed for at stille spørgsmål til Ulrich Breuning og festivalleder Birgitte Weinberger.

Odense Film Festival tilbyder hvert år også film for et ungt publikum. Men der er ikke udvalgt særlige film for unge. Film til festivalen udvælges udelukkende på grund af kvalitet. Men blandt de udvalgte kvalitetsfilm findes en del fremragende værker, som det giver mening at vise for større børn og unge. Disse samles i særlige programmer og bedømmes af en særlig ungdomsjury. Ofte er der tale om pointerede novellefilm med et aktuelt eller universelt budskab.

Der er gratis OFF09 plakater til alle (lokke lokke)
Vi glæder os – og håber sådan vi ses!

Odense FilmfestivalYderligere info:
Festivalleder Birgitte Weinberger: 6551 2821 filmfestival@odense.dk – www.filmfestival.dk
Cafe biografen: 6613 1616 info@cafebio.dk – www.cafebio.dk