Spring til indhold
Nyhed

Lån en elcykel og få medvind

23-11-2009

Lad bilen stå og vær med, når Cyklisternes By sender 100 elcykler på gaden i en storstilet kampagne. Kampagnen skal sætte fokus på elcyklens kvaliteter, og vi søger derfor 100 deltagere, der har mod på at skifte bilen ud med en elcykel. 
 

I dag foretages næsten hver tredje tur i Odense på cykel, men Cyklisternes By vil gerne have endnu flere til at vælge cyklen. Derfor igangsættes nu en kampagne, som retter sig mod de bilister, der har mere end 5 km til arbejdspladsen eller uddannelsesstedet.

Formålet med kampagnen er at vise bilisterne, at afstand og fysisk form ikke længere behøver at være en forhindring for at vælge cyklen frem for bilen.

Cyklisternes By søger 100 deltagere
Cyklisternes By søger 100 odenseanske bilister, som har mod på at skifte bilen ud med en elcykel i seks måneder. Har du lyst til at være med, kan du tilmelde dig på Cyklisternes Bys nye hjemmeside www.odense.dk/cyklisternesby inden den 30. november.

For at være med skal du opfylde følgende:

• Du bruger bil
• Du har min. 5 km til arbejde eller uddannelse
• Du bor i Odense Kommune
• Du skal kunne fremvise indboforsikring for at låne cykel
• Du får et gratis sundhedstjek før og efter kampagnen hos Sund på job
• Du har lyst til at cykle med i perioden 11. januar 2010 til 11. juli 2010

De udvalgte deltagere får direkte besked.

Kampagnen skydes officielt i gang den 11. januar 2010 med en fælles cykeltur rundt i Odense. I de følgende seks måneder låner deltagerne en Kildemoes elcykel af kommunen, og kampagnen slutter igen den 11. juli 2010.

Cyklisternes By trækker til sidst lod om 10 elcykler blandt alle deltagere, som cykler minimum 10 km/dag fire dage om ugen.


Yderligere oplysninger
Projektleder på Cyklisternes By Elsebeth Gedde på tlf.: 6551 2024, mobil: 5116 5982  eller e-mail: hege@odense.dk

Trafikplanlægger Connie Juel Clausen på tlf.: 6551 2751, eller e-mail: cjc@odense.dk
www.odense.dk/cyklisternesby