Spring til indhold
Nyhed

Et brag af en legefest

08-10-2009

Odense er Vild med leg og inviterer alle interesserede til et brag af en legefest i Kongens Have den første lørdag i efterårsferien.


På vild-med-leg-lørdagen kan I blandt andet møde Hr. Skæg, der er kendt fra DRs "Skæg Med Tal", når han og hans makker Hr. Overskæg inviterer aktive og kvikke børn indenfor i teltet til deres show "Jagten På Skægget".


Du kan også lege med marcipan, LEGO eller robotdinosaurer, eller du kan prøve "ring"cykling med din egen cykel, lege flamingo i en kæmpe stå-på-et-ben konkurrence eller måske blive den heldige vinder af en sæbekassebil i sæbekassebilløbet.


Er du kreativ, er der muligheder i Violas skrotværksted eller på dansegulvet. Trænger du til at røre dig, er der både speedminton, megabordfodbold og pink stangtennis. Er du mere til skattejagt inviterer Centralbiblioteket på GPS-skattejagt.


Der er masser af muligheder for leg - både de vilde og de stille, og når du bliver sulten, kan du købe pandekager og andre lækkerier.


Vild med Leg foregår midt i Kongens Have, som gerne tager imod midt i "byggerodet", så man også samtidig kan se, hvordan arbejdet med at renovere haven skrider frem.


Også børnene, som er indlagt på børnehospitalet, kan være med til at lege, når de som et led i Vild med Leg får besøg af Honningsbanden, der laver Hatteteater.


Kom og vær med og få en legende start på efterårsferien, når Vild Med Leg sætter gang i legens by.


Arrangementet finder sted i Kongens Have den 10. oktober kl. 10-16. Se det fulde program på www.legensby.dk


Mere information:

Ane Stockmarr, projektleder på Vild med leg, EventHouse, 3085 7791, adbs@odense.dk

Rune Bager, projektleder på Go Pink kampagnen, 6551 1126, rb@odense.dk