Spring til indhold
Nyhed

Erhvervsfolk mødes i Årets Iværksætterby

14-07-2009
Network009 manifesterer sig som landsdækkende netværksbegivenhed
Mads Christensen
Den 3. september vil selvstændige og erhvervsfolk fra hele landet sætte kurs mod Odense for at deltage i landets måske største netværksbegivenhed: Network009. Det er fjerde år, at Odense, som netop er kåret til Årets Iværksætterby, er vært ved denne landsdækkende event. Sidste år deltog næsten 500 selvstændige, erhvervsfolk og rådgivere, og allerede nu har 350 deltagere meldt deres ankomst til Network009 - heraf halvdelen fra Jylland og Sjælland.

Network009 sætter spotlys på fire overskrifter: Personlig gennemslagskraft, strategisk networking, networking i praksis og globale netværk. Man kan dels lytte til tankevækkende foredrag fra bl.a. Henrik Qvortrup, Emilia van Hauen og Thomas Power. Sidstnævnte er grundlægger af det verdensomspændende, virtuelle netværk Ecademy og kommer direkte fra England. Men deltagerne får også chancen for selv at være aktive - nemlig når der fløjtes op til speednetworking. Her gælder det om at træne sine evner til at netværke med mange mennesker på kort tid - og skabe nye forretningsforbindelser.

Emilia van Hauen

Gode netværkere har konkurrencefordel
Bag arrangement står en initiativgruppe med Erhvervsservice Odense som projektleder. - De erhvervsfolk, som forstår at netværke, har helt klart en fordel, når det handler om salg og om at udvikle virksomheden, forklarer projektleder og iværksætterkonsulent Randi Trabjerg fra Erhvervsservice Odense.

- Evnen til at netværke er blevet et stadigt vigtigere konkurrenceparameter. Så når vi inviterer selvstændige og erhvervsfolk til Network009, har det et klart erhvervsfremmende perspektiv. Network009 er en enestående mulighed for på bare en enkelt dag at blive fyldt op med fagligt input og træne ens egne netværkskompentencer, siger Randi Trabjerg.

På dagen kan man også møde en lang række danske erhvervsnetværk - lige fra Morgendagens Heltinder til Connect Denmark. Network009 finder sted torsdag den 3. september kl. 9.30-17.00 på Fionia Park i Odense.